Geef jouw levenskracht een oppepper: Voor sterke botten, meer innerlijke kracht en gezonde hersenen.

Guido Kwikkers
26-11-2022
10:00
Conferentiecentrum De Poort in Groesbeek
Overijssel
€580,-
workshop


Ons moderne, digitale, snelle leven leidt vaak tot uitputting, niet alleen in ons lichaam maar ook in onze hersenen.
We hebben helderheid, intuïtie, wijsheid en een brein nodig dat optimaal functioneert, zelfs op hogere leeftijd.
Tegelijkertijd hebben we sterke botten, een sterk lichaam, structuur en stabiliteit nodig om de uitdagingen in het leven aan te kunnen en onze wijsheid in praktijk te brengen.
Deze laagdrempelige workshop is voor iedereen die diepgaande gezondheid wenst. Je hebt geen voorkennis nodig. Je wordt meegenomen op een reis van zelfheling en diep inzicht.

In deze workshop zul je leren begrijpen hoe hersenen, botten en nieren met elkaar verbonden zijn -gebaseerd op de Chinese geneeskunde- en hoe we ze kunnen ondersteunen en voeden.
Je zult zelf ervaren hoe je eigen zelfregulerende systeem tot zoveel meer in staat is dan je denkt als het gaat om je mentale en fysieke welzijn.
Je krijgt eenvoudig te implementeren technieken voor het dagelijks leven hoe je je innerlijke kracht kunt ontwikkelen.
Je krijgt diepgaande en wetenschappelijk onderbouwde inzichten over de do’s en don’ts met betrekking tot je hersengezondheid.
Meditaties die zich specifiek richten op de hersenen zullen helpen om je hersenen te synchroniseren en te vullen met nieuwe levenskracht.
Shaolin Qigong helpt je pezen, botten, beenmerg en buik energieker te worden. Dit vergroot je innerlijke kracht en stabiliteit en ondersteunt je immuunsysteem.
Evenement / Agenda delen: