Er was eens een Zieltje (muziektheater)

Stichting Lichtcirkels
13-11-2022
14:00
Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Friesland
€15,00
kinderen
muziek, zang en dans


Babette Holtmann brengt samen met gitarist Hans Kunneman het boek ‘Er was eens een Zieltje’… van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in een sprankelende muzikale familievoorstelling met een bijzondere boodschap.
Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Ga ook mee met Zieltje!

In deze solovoorstelling, boordevol muziek, toont Babette Holtmann meesterlijk acteer- en zangtalent. Behalve dat ze in een dubbelrol ook haar beschermengel speelt, weet ze daarnaast de suggestie te wekken dat er nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn met wie ze spreekt, lacht speelt en bij tijd en wijle ook haar verdriet deelt. De muziek die gitarist Hans Kunneman voor deze voorstelling componeerde, sluit hier naadloos bij aan. het is verwonderlijk wat hij met één gitaar aan sfeer tevoorschijn kan toveren: soms is de muziek uitbundig, feestelijk, dan weer spannend, dreigend, dan weer verstild en mijmerend.

Er was eens een Zieltje… is het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar bestseller ‘Het sprookje van de dood’.
Het gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken.

Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden.
Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis.

Voor meer informatie, ook over de spelers: www.erwaseenseenzieltje.nl

Opmerking In-zicht:
Je kunt ook gewoon meedoen zonder dat je kinderen meeneemt hoor 😊
Mocht je met veel kinderen tegelijk willen komen, laat dit dan via de mail even weten.

Geniet ervan, het zal je ontroeren!
Evenement / Agenda delen: