Latifa-reis in Andalusië

Mi Cuento Reizen
19-03-2023
07:00
Casa Rural La Morata
Buitenland
€ 1295
reizen
retreat


Ik Besta
Ik Verlang
Ik Hoop
Ik Geloof en Vertrouw
Ik Laat Los
Ik heb Lief
Ik ben Bereid

Deze meditatiereis laat je ervaren dat alles begint vanuit de liefdevolle verbinding en verfijnde afstemming met jezelf. De Latifa nodigt uit tot een leven vanuit vertrouwen, vrijheid en innerlijke harmonie, met je hart als kompas.

In deze reis staat elke dag één van de levensgebieden van de Latifa centraal. Je gaat voelen en beleven, wat deze thema's voor jou betekenen (ook in relatie tot het thema dat je wellicht zelf meeneemt op reis).

Het programma bestaat naast de Latifa-meditatie ook uit diverse meditaties (dit kunnen ook bewegingmeditaties zijn), dans, groeps-, individuele en duo-oefeningen (ervarings- en belevingsoefeningen, creatieve oefeningen), alsook stiltemomenten. Onze begeleiders staan je met coaching terzijde, in individuele gesprekken, maar ook in de groepsoefeningen. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling.

Er is in deze meditatie vakantie daarnaast de balans van ontspanning en om jouw ervaringen een plek te geven, en om te genieten van de mooie omgeving, te lezen, te zwemmen, muziek te luisteren of een goed gesprek met je medereizigers.
Evenement / Agenda delen: