I AM WOMAN – 13 manentraject

Karishma Sanchit
30-10-2022
10:00
Puur natuurbeleving in Kamperland
Zeeland
€199
last-minute korting
nieuwe-aarde
retreat


I AM WOMAN
13 manen, 13 krachtbomen, 13 Feminine Rites en meer

Elke cultuur kent verschillende jaarfeesten waarbij het goddelijke door middel van vieringen en rituelen, gekoppeld aan de stand van de maan en ritme van de seizoenen, wordt geëerd.

Waar we gisteren met Diwali een nieuw Lichtjaar in zijn gegaan, start vandaag met de eerste nieuwe maan het Keltische jaar.

Deze jaarfeesten, door culturen en eeuwen heen, afgestemd op de cycli van de natuur, de maan en seizoenen, vertegenwoordigen het vrouwelijke principe.

Dat maakt ons vrouwen cyclische wezens. Net zoals Moeder Natuur al het leven baart, voedt, verzorgt en al het leven weer bij haar terugkeert, net zo is deze cyclus in de vrouw aanwezig.

We mogen volledig ontwaken in deze diepe verbinding met de natuur, in eerbied en aanbidding voor de Great Mother, Mother Nature en Gaia. Waar we onze innerlijke processen volgen volgens de processen van de natuur.

We mogen weer thuiskomen bij onze ware natuur. Onze vrouwelijke essentie. Niet alleen door erover te lezen en te weten vanuit ratio en intellect. Juist door te ervaren, activeren en belichamen.

Als wij in lijn leven met onze eigen cyclus en de cycli van het leven, ervaren we veel meer tevredenheid, rust en flow en zijn we in staat grootse dingen neer te zetten.

A.s. zondag 30 oktober, de dag van de Stilte, de baarmoedertijd, starten we met onze eerste day retreat in Zeeland. We maken een Keltisch & Vedisch jaar rond tijdens de speciale jaarfeesten om het Goddelijke te eren en te vieren en meer en meer in lijn met de cycli buiten en in ons te leven.

Elke maand is er 1 day retreat in Zeeland en 1 online bijeenkomst via Zoom.

Het Heilige getal 13 staat in ons jaartraject centraal:
♡ 13 manen,
♡ 13 kosmische stralen,
♡ 13 krachtbomen,
♡ 13 Godinnen,
♡ 13 chakra's,
♡ 13 inwijdingen (Feminine Rites of Initiations) in het Vrouwelijke.

Je kunt elke maan(d) instappen voor 229 euro. A.s. zondag 30 oktober, rondom onze eerste maan, kun je instappen voor een introductieprijs van 199 euro.

Besluit je mee te doen aan het hele Lichtjaar? Dan ontvang je een scherpe korting.

Je kunt je bij één van ons opgeven voor deze transformerende reis 'I AM WOMAN' via karishma@stralenvanlicht.nl of b.sandee@sandee.nl

Liefs,
Bianca en Karishma
Evenement / Agenda delen: