Innerlijke Natuur

Saskia Bosman
13-11-2022
13:00
Het Chaamse Bos
Noord-Brabant
€45
workshop


In het Chaamse Bos

Hoe kunnen we onze communicatie en samenwerking met mensen, dieren en de rest van de natuur optimaliseren en verdiepen? Wat kan de natuur ons hierover leren? Duik in de verborgen, maar waarneembare energiewereld van de natuur. En kom tot rust en laad ook nog eens lekker op tijdens deze diepe natuurbelevingsmiddag!

Op deze speelse workshop gaan we de natuur in. Eerst aarden we onszelf en vooral ons hoofd. Daarna gaan we naar een diepe ontspanning. Dan openen we ons met enkele eenvoudige oefeningen voor het voelen van subtiele energievelden. We gaan de energievelden voelen van bomen, dieren, de Aarde, water en stenen. We komen erachter dat deze boordevol zitten met informatie. Het zijn informatie-energievelden waar we ons normaal niet van bewust zijn. Ook mensen, gebouwen en organisaties dragen deze bij zich.

Ons lichaam is een supergevoelig waarnemingsinstrument dat deze energievelden voelt en de informatie erin registreert. Als je hiermee bezig bent zul je merken dat je ook signalen gaat oppikken met je ogen, oren en neus, die anders aan je aandacht ontsnappen. Deze maken alle ook deel uit van de non-verbale communicatie tussen mensen. Door deze oefeningen in de natuur zul je veel meer van de non-verbale communicatie gaan waarnemen. Wat eerst nog onbewust werd waargenomen, wordt nu bewust.

Ineens word je je gewaar van het totale beeld van de natuur en van mensen, groepen en organisaties van mensen. Je neemt waar wat onder de woorden ligt; de onuitgesproken gevoelens, behoeften en intenties. Je begrijpt elkaar en de wereld om je heen ineens beter. Hierdoor zul je vanuit liefde, innerlijke rust en helderheid fijner, betekenisvol en zinvol met anderen kunnen samenwerken, samen spelen en samen vieren. Dit zal ieders gezondheid en welzijn ten goede komen.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 45 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Ze verdiept zich ook in de natuur en vooral de wisselwerking met de mens. Saskia biedt deze activiteiten aan vanuit haar wetenschappelijke en intuïtieve interesse, kennis en ervaring in de relatie tussen lichaam en geest en tussen de mens en andere levende wezens. Zij heeft hiermee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie, van binnen uit. Deze kan alleen plaatsvinden in samenwerking met de natuur.

Datum: zondag 13 november 2022

Tijd: 13:00-17:00 uur, verzamelen vanaf 12:30 uur.

Locatie: het Chaamse Bos

Aanmelding: zie ticketknop op https://inspiradiance.nl/activiteit/innerlijke-natuur-9/

Kosten: € 45,- per persoon, inclusief werkboekje.

Lunch, drinken en versnaperingen: zelf meebrengen.

Bij slecht weer wordt deze workshop deels binnen gehouden.

Gefaciliteerd door Petra Roelofs (https://petraroelofs.com/) en Roald Riet (http://vitaliteit4all.com/).

Privacy verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: