Bezinningsbijeernkomst: Vrijheid vanuit gnostiek perspectief

Rozenkruis Hilversum
15-11-2022
20:00
Centrum Hilversum
Noord-Holland


Op dinsdag 15 november is er een bezinningsbijeenkomst in de tempel van het Rozenkruis, met de titel: Vrijheid vanuit gnostiek perspectief.

“De vaas is uit klei gekneed tot huisraad. Maar alleen door de ledige ruimte is zij van nut." (Lao Zi)

Wij zijn die vaas en het eeuwenoude en nog steeds actuele advies is: word leeg als die vaas en laat je met gnosislicht vullen. Dit is een proces, een weg van zelfinwijding en niemand kan je precies vertellen wat je wel of niet moet doen. Want ieders levensweg is anders, dus ook de weg terug vanuit de dualiteit naar eenheid, is voor iedereen verschillend. De kern is dat je vanuit het verlangen naar vrijheid, ruimte geeft aan dat ene onsterfelijke midden in jezelf. Dan zal je vanuit dit midden weten wat goed is en wat niet. Dan leer je het mysterie kennen en werkelijke vrijheid in de dualiteit van deze wereld ervaren.

In deze beziningsbijeenkomst nemen we je graag mee in deze gedachtegang. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Na afloop is er nog gelegenheid voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Je wordt verzocht zo mogelijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Adres: Koninginneweg 41, 1217 KT Hilversum. Meer informatie op de website www.rozenkruis.nl/hilversum of 023- 518 6185

Evenement / Agenda delen: