Lezing “de zoektocht in jezelf”

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
14-11-2022
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


Steeds meer mensen zien in de maatschappij dingen gebeuren die ze niet begrijpen of waar ze moeite mee hebben. Een kritische kijk op wat zich afspeelt is belangrijk, maar nog belangrijker voor jou is dat je durft te kijken naar de reden waarom het jou zó raakt. Zo leer je meer over jezelf, want zelfreflectie is een belangrijke voorwaarde om verder te kunnen groeien.

André zal je in deze lezing uitnodigen om de zoektocht in jezelf verder vorm te geven. Maar wat is “jezelf” eigenlijk, vanuit spiritueel oogpunt? En wat kun je ermee, wat is de zin ervan of wat levert het jou op als je deze zoektocht serieus gaat nemen? Weet dat ieder mens in feite al eeuwenlang, bewust maar vooral ook onbewust, op zoek is naar geluk, rust en tevredenheid. En toch ervaart iedereen af en toe een enorm gevoel van eenzaamheid of verlatenheid, zelfs als ze zich in een groep mensen bevinden. Tijdens de lezing krijg je zicht op van waaruit deze zoektocht ontstaat, wat je zoekt en waar het je naar toe leidt. Kortom: een lezing die jouw ziel zal voeden!

Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail of whatsapp te ontvangen.

Voor meer informatie: andre_wierenga@hotmail.com of tel. 0597-795034 of 06-12339615.

Evenement / Agenda delen: