Gratis Introductie: Opstellingen traject met energetische m@ssages

Mirjam Turk - InnerCompass
08-11-2022
19:00
Maliebaan 70 a Utrecht
Utrecht
€0
gratis
healing


Ben je er klaar voor om voorbij je overtuigingen te gaan en de diepte in te duiken? Je angsten aan te kijken, je schaduwkanten te onderzoeken en te gaan voelen wat jouw waarheid is?

Hierbij nodig ik je met liefde uit voor het opstellingen traject ‘Thuiskomen in Jezelf’<3! Voor mij is de essentie van dit traject om vanuit het hoofd weer terug in je hart te komen, in je kracht te gaan staan en te verbinden met jóuw zielsmissie hier op aarde. Dit is een 6-daagse reeks waarbij we samenkomen met dezelfde groep mensen om diepgaander te kunnen werken aan de hand van een aantal kernthema’s. Deze thema’s zijn bijvoorbeeld: je levensmissie ontdekken en gaan leven, je eigen flow te volgen, (blokkades) op je levensenergie (seksuele energie) te onderzoeken, de relatie tussen je innerlijke kind en je moeder/vader en je innerlijke bedding te verstevigen. Ik wens je namelijk een liefdevolle verbinding met jezelf en dat je je verlangens steeds meer durft uit te spreken, ongeacht de verwachtingen van je omgeving.

Naast de 6 keer opstellingen, is er ruimte voor integratie van die middagen door middel van 3 keer een (energetische) massage. Deze behandelingen bied ik aan, omdat de thema’s waarmee we werken zich meestal ook fysiek manifesteren, dus in het lichaam, in de vorm van pijn of juist verdoving van bepaalde lichaamsdelen. Door zowel naar het lichaam, de energetische- als de emotionele bewustzijnslagen te kijken kun je steeds dieper in jezelf afdalen. Aan het einde van dit traject heb je dan ook een meer gegronde aanwezigheid en heb je meer helderheid over wat voor jou echt klopt: zowel in je dagelijkse leven als op je levenspad.

Op 8 november vindt er een try-out avond plaats om met het opstellingen werk kennis te maken en te voelen of dit het juiste moment is voor jou om mee te doen aan het opstellingen traject. Natuurlijk kun je dan ook even zien hoe ik als begeleider ben en of er een match is.
Evenement / Agenda delen: