SPIRITUELE NATUURWANDELING TANKENBERG 29 okt

RIVOS/MAANLICHT
29-10-2022
09:00
Tankenberg
Overijssel
€15,-SPIRITUELE NATUURWANDELING TANKENBERG
Datum: Zaterdag 29 oktober 2022
Tijd: 9.00 – 12.00 uur
Kosten: €15,- pp (incl. drankje en reader)


Maak kennis met de sagen en verhalen over Tanfana, de energie van Moeder Aarde en de kracht van leylijnen. Loop mee langs de verschillende krachtplekken op de Tankenberg.
Waar wandelen? Landgoed Egheria is gelegen in een heuvelachtig hoevenlandschap bij Oldenzaal. Op heldere dagen kunt u over de weilanden tot voorbij Ootmarsum Duitsland inkijken. De plantenrijkdom is dankzij het bronwater en de bijzondere bodemsamenstelling bijna net zo gevarieerd als in Zuid-Limburg. Heksenkruid en dotterbloem doen het hier uitzonderlijk goed. De naam Egheria is een samenvoeging van de voorletters van de kinderen van de vroegere landgoedeigenaar Ten Cate, maar herinnert tevens aan de bronnimf Egeria.
Routebeschrijving startpunt: Vanuit de binnenstad van Oldenzaal volgt u de borden Denekamp/De Lutte. Aangekomen op een grote rotonde neemt u de afslag rechts naar De Lutte en na 150 m gaat u linksaf de Tankenbergstraat in. U moet de Tankenbergstraat inrijden ter hoogte van aannemersbedrijf Segerink. Na ongeveer 300 m vindt u het Mariakapelletje, alwaar ruim voldoende gelegenheid is om te parkeren.

Aanmelding of info:

Chris van Benthem chrisvanbenthem@outlook.com 06-13189115
www.rivos.eu
Moniek Anna Sophia
moniek@praktijkmaanlicht.nl
06-24215065
www.praktijkmaanlicht.nl
Evenement / Agenda delen: