Opschonen en verhogen van de Frequenties in je buik don 20 & 27 okt en 3 nov om 20 u

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
20-10-2022
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 39,-


In onze buiken, de onderste 3 chakra’s, liggen veel oude energie, lage trillingsfrequenties en trauma opgeslagen.

Je kan dit fysiek merken als bijvoorbeeld niet een goed werkende spijsvertering, een opgezette buik, pijn in onderrug, heupen of bekken, niet diep in je buik kunnen ademen en andere fysieke ongemakken en ziektes.
Oude energie in je buik kan te voelen zijn als angst, spanning of juist niet aanwezig zijn in dat gebied.

Oude energieën in je buik kunnen zich ook manifesteren als bijvoorbeeld geen stevige basis ervaren in jezelf en je leven, tekorten op allerlei gebieden, geen duidelijke grenzen hebben, weinig eigenwaarde/liefde, niet goed weten wie je bent, geen goede balans tussen geven en ontvangen, niet weten hoe je je leven ten goede kan keren of vormgeven, veel zwaarte en weinig vreugde ervaren, enz, enz.

Het opschonen en verhogen van de frequenties in je buik is een doorgaand proces. Steeds een beetje schoner, lichter, vrijer, vreugdevoller. Steeds meer aanwezig in je lichaam met wie jij bent. Steeds hogere frequenties, die steeds meer worden geaard.

Er wil specifieke aandacht aan het buikgebied, de onderste 3 chakra’s worden gegeven, vanuit de frequenties en het bewustzijn die nu voor ons beschikbaar zijn.

Tijdens deze 3 lichtactivaties word je begeleid bij hoe je jouw aandacht, energie en bewustzijn gebruikt om oude energie in de onderste 3 chakra’s op te schonen en de trilling omhoog te brengen. Je wordt hierbij ondersteund door de energie van het veld van bewustzijn dat we tijdens deze activaties vormen en de frequentie-ophogingen die hierin plaatsvinden.

Elke activatie is in energie afgestemd op de processen en thema’s die op dat moment in het licht gezet willen worden. Door deze drieluik van lichtactivaties kunnen de thema’s in onze buiken van meerdere kanten worden belicht, kan dieper worden opgeschoond en worden de hogere trillingsfrequenties bekrachtigd.

Ook door zelf gedurende een aantal weken je focus te hebben op het lichter maken van de energieën in je buik kan dit thema zich in jou verdiepen.


PRAKTISCHE INFORMATIE:

3 lichtactivaties op:

Donderdag 20 oktober om 20 u
Donderdag 27 oktober om 20 u
Donderdag 3 november om 20 u

Elke activatie duurt ongeveer 45 minuten.

Wil je graag meedoen, maar kan je niet op alle tijden, dan kan je de energie van die activatie ontvangen, door op een later moment de opname te luisteren.

Je ontvangt 1 audio opname voor deze 3 activaties. Deze opname begeleidt bij het richten van je aandacht, brengt je dieper in je lichaam en in een hoger bewustzijn, zodat je de energie van de activaties zo diep mogelijk kan ontvangen. De energie van de lichtactivaties is telkens nieuw en afgestemd op de energie van dat moment.

Ook ontvang je een korte opname van ongeveer 15 minuten met hetzelfde thema. zodat je het proces van opschonen en verhogen tussendoor voor jezelf regelmatig kan herhalen.
Beide opnames kan je zo vaak luisteren als je wil, ook na deze weken.

Door te herhalen en tijdens deze weken je focus op dit thema te hebben, kan de energie in je buik steeds ‘schoner’ worden en verder in frequentie omhoog gaan.

Van elke activatie ontvang je een verslag met ontvangen inzichten en boodschappen en extra uitleg over de energetische processen die hebben plaatsgevonden.

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek, lekker thuis.

Je kan kiezen voor een opname met alleen mijn stem of daarbij zachte achtergrondmuziek.

Tijdens elke lichtactivatie ben ik helemaal aanwezig in energie, draag zorg voor een goede aarding van het lichtveld, begeleid de energieën en vorm een verbinding met hogere bewustzijnsvelden.Evenement / Agenda delen: