Online lezing ‘Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel’

Bruno Gröning Vriendenkring
13-10-2022
20:30
online
Online
€0
gratis
healing
webinar


Van harte welkom! ♥ Op donderdag 13 oktober 2022 om 20.30 uur (CET) bij de gratis online lezing ‘Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel door de leer van Bruno Gröning’. Aanmelden via: t1p.de/lezing2022. Duur lezing ca. 1 uur.

Overige data online lezingen:
- Vrijdag 25 november 2022, 20.30 uur (CET)
Aanmelden via: t1p.de/lezing2022

Wil je na de lezing meer informatie en/of deelnemen aan de bijeenkomsten? Vul dan het contactformulier in op onze website: https://www.bruno-groening.org/nl/contact/contactadres Dan nemen wij contact met je op. Ook deze bijeenkomsten zijn gratis (een vrijwillige gift is welkom). Je bent van harte welkom.

Bruno Gröning leefde van 1906 tot 1959 in Duitsland. Hij wees de mensen er op dat er een genezende kracht in de kosmos bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Tot zijn dood in 1959 gebeurden er tijdens zijn voordrachten in Duitsland en Oostenrijk talloze genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Ook na zijn dood gingen de genezingen verder en werd de Bruno Gröning-Vriendenkring opgericht.
Tijdens de lezing kun je zelf de genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe je dit voor jezelf kunt toepassen. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht.
Bruno Gröning vergeleek de mensen met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven.
In vele steden vinden er iedere drie weken bijeenkomsten van de Bruno Gröning-Vriendenkring plaats waarbij gezamenlijk de Heilstrom wordt opgenomen.
Evenement / Agenda delen: