Cursus Soul Retrieval

Maaike van Leeuwen, praktijk de Transparant
04-10-2022
19:30
Oegstgeest
Zuid-Holland
€210
workshop


Soul retrieval is een sjamanistische techniek en betekent het terughalen van zielsdelen die je verloren bent of ontnomen zijn. Om de ziel te helen moeten we de ontbrekende delen terugvinden en integreren. We hebben allemaal zulke delen. De cursus is gebaseerd op het prachtige boek van Alberto Villoldo: ‘Afdalen in je ziel, helen van verleden en toekomst met soul retrieval’.

Door de afgesplitste zielsdelen op te sporen en te helen krijgen we het deel van onze levensenergie dat daaraan verbonden is en dat in zijn ontwikkeling tot stilstand is gekomen, weer tot onze beschikking. We brengen het thuis en maken het weer tot één geheel.

Via geleide meditatiereizen reizen we eerst naar wat de sjamanen de benedenwereld (onbewuste) noemen om de gewonde stukjes op te halen en te helen. De benedenwereld is het domein dat onze afgesplitste zielsdelen beschermt tot ze klaar zijn om naar de middenwereld van ons dagelijks bewustzijn terug gebracht te worden. Je zult ook je verborgen gaven ontdekken en contact maken met een krachtdier. Naast het helen van de wonden uit het verleden gaan we ook onze toekomst helen door je hoogste bestemming, het doel en roeping van je leven op te sporen. We reizen hiervoor naar wat de sjamanen de bovenwereld noemen (het bovenbewuste).

De cursus bestaat uit 7 lessen en wordt in een klein groepje in een veilige sfeer gegeven. Er is genoeg tijd en ruimte om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven. De cursus wordt gegeven op de dinsdagavond. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar maaike@detransparant.nl.
Evenement / Agenda delen: