Mandalatekenen en meditatie, thema De Levensfasen van de Mens, 5 ochtenden

Heiltje van der Ploeg
19-10-2022
10:00
Dordrecht
Zuid-Holland
€ 80,00
naar draagkrachtMANDALATEKENEN en MEDITATIE
de Levensfasen in de Mens

Voor deze serie van Mandalatekenen wil ik je uitnodigen om op ontdekkingsreis te gaan door de verschillende energieniveaus van de levensfasen in de mens, dus in jou. We duiken in de mooie, fijne, positieve kanten van elke fase, maar vooral naar wat we hebben “vergeten” uit de vorige fase(n), wat is weggezakt, maar nog wel heel waardevol is. Het wordt een tocht waarmee je weer heel geïnspireerd kunt raken door jezelf uit vroegere tijden en daarmee verdieping kunt aanbrengen in je huidige fase. We kijken naar hoe gesteld was met het doorwerken van thema’s, welke eigenschappen of lessen je mee hebt genomen of kan nemen naar een nieuwe fase en hoe je die opnieuw in kunt zetten. Maar ook of vastgelopen stukken en onverwerkte delen uit de vorige fasen wat meer los kunnen komen, wat meer zachtheid kunnen toelaten.

Juist Mandalatekenen is daar een fijne manier voor. Je wordt je door de “spiegel” die de mandala is, meer bewust van jezelf, omdat je mandala (ook wel magische cirkel genoemd) vaak precies je gevoelens of situatie waarin je zit “verwoordt”.
.
De fasen zijn:

Het Kind, de tijd vanaf de conceptie tot aan de pubertijd,
De Jong Volwassene, vanaf de adolescentie tot zo ongeveer 35 à 40 jaar,
Bij de Volwassene is de tijd is al lastiger af te bakenen en niet meer zo duidelijk aan te geven wanneer het begint en wanneer het eindigt,
En bij de Wijze Oudere is het al helemaal niet meer mogelijk. Dat is zo individueel verschillend en van zoveel factoren afhankelijk...

We beginnen de ochtenden met een geleide meditatie om contact te maken met diepere lagen in jezelf over de verschillende levensfasen en de ervaringen uit die fasen. De beelden of gevoelens die je tijdens de meditatie krijgt, “vertaal” je in een tekening binnen een cirkel: de mandala.

Je bent van harte uitgenodigd om dit avontuur samen aan te gaan.
Warme groet, Heiltje
 
data:   19 oktober, 2, 16, 30 november, 14 december
tijd:     mandalateken: 10.00 – 12.00 uur
prijs:   mandalatekenen € 80,- (inclusief reader), korting voor laag inkomen
aanmelden: heiltjevanderploeg@ upcmail.nl, of heiltjevanderploeg.nl

Evenement / Agenda delen: