Innerlijke natuur XL herfst

Lichtwerk Ellen
11-11-2022
18:00
Papenvoort Het boomkroonbed
Drenthe
€595
nieuwe-aarde
retreat


Innerlijke natuur XL herfst


Een heel weekend jouw innerlijke natuur ontmoeten door innerlijk te voelen, waar te nemen, ervaren en leven!

Met een gemixt programma nemen we je mee in de wereld van de dolfijnen en walvisachtigen, natuurwezens, engelen en buitenaardsen.

We brengen door middel van beeld, dans, creatieve uiting, opstelling, skywatch en de natuur, je dieper in contact met je oorspronkelijkheid.

Dit weekend word verzorgd en gegeven door Saskia Bosman https://inspiradiance.nl/ en Ellen Weijers https://lichtwerkellen.nl/

We hebben een globaal programma dit kan nog veranderen op afstemming van de groep en weersinvloeden.

Vrijdags kom je aan op de plek waar je een heel weekend gaat overnachten en maken we kennis met elkaar. Na een heerlijke potluck (Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer of groep deelnemers eten meebrengt (vaak zelf bereid) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten. Het idee is dat men met minimale kosten toch een zeer gevarieerde maaltijd heeft, waarbij het “luck”-element speelt). Gaan we in de avond in beweging komen. We genieten van een bijzondere oeroude dans genoemd Shamanc-Trancedance verzorgd en begeleid door DJ Jacco en Ellen. Hiermee word je passie en jouw innerlijk vuur aangewakkerd!

Na het ontbijt op zaterdag gaan we ons meer verbinden met het waterelement. We doen een meditatie en zowel de dolfijnen en de walvisachtigen komen ons bezoeken via beeld en geluid. de walvisachtigen nemen ons mee in afwisseling met rijk geïllustreerde informatiemomenten en uitwisselingen doen we geleide meditaties en klankreizen om via portalen de Matrix uit te gaan en de grotere realiteit achter de Matrix te verkennen. De portalen en de grotere realiteit voorbij de Matrix zijn continu in ieder van ons aanwezig en we zullen erop afstemmen. Jij bent een groot kosmisch wezen en je hoeft je niet meer klein te maken. We kijken ernaar en laten onze emoties spreken. Ons telepathisch vermogen is dan ook al lekker met ons bezig. Nadat we de boodschappen van deze oeroude dieren tot ons hebben genomen, gaan we na de lunch in de middag wandelen in een prachtig bos waar we op weg gaan naar een hunebed. Je hoort, ziet, voelt en ruikt de natuur door een innerlijke beleving. We bekijken het van een hele andere kant. Laat je lekker inspireren! We laten open wat er mag gebeuren in dit krachtveld.

Met een heerlijk diner achter onze kiezen maken we ons langzaam aan klaar voor de avond waar we ons meer gaan verbinden met het lucht element. In de avond bereiden we jullie voor op een skywatch en laten in het moment gebeuren wat zich aandient! De skywatch zal na de voorbereiding buiten zijn, dus kleed je goed warm aan!

Zondagochtend mediteren we en zullen een intuïtieve collage kaart/en te maken. We genieten van stilte en het proces om met beeld uit te drukken wat zich geroepen voelt. Daarna verbreken we de stilte door jouw verhaal te vertellen naar aanleiding van de kaart die je hebt gemaakt.

Na de lunch gaan we weer naar buiten als het weer het toelaat en Saskia zal een paar oefeningen doen ter bevordering in het contact met de natuur. Daarna zal Ellen je meenemen in een opstelling.

In de avond bereiden wij een lekkere, eenvoudige warme maaltijd voor de groep. later die avond gaat de sauna lekker aan en is er ruimte voor wat er is. We ronde het weekend af met een deelronde en meditatie.

Maandagochtend na het ontbijt verlaten we het fijne vakantie verblijf en gaat iedereen weer huiswaarts.

En zo is de cirkel rond! Hebben alle elementen van zich laten horen en voelen en heb je een dieper betekenis gekregen van jou innerlijke natuur.

Maandagochtend tien uur vertrek weer richting huis om vervolgens verder te leven wat jouw heeft doen inspireren in deze speciale winter editie.

Ellen en Saskia zorgen op zaterdag en zondag voor heerlijke eenvoudige maaltijden.

Ontbijt word verzorgd.
Lunch klaar maken, afwassen, afruimen, tafels dekken etc. doen we met de hele groep.

Opgemaakt bed bij aankomst inbegrepen.
Zelf zorgen voor handdoeken, waarvan 1 grote voor gebruik sauna en badjas en slippers zelf mee nemen indien gewenst.

Dit weekend is uniek door ons samen gesteld, het zal je een levens veranderende uitwerking kunnen geven in positieve zin!

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Datum: 11 t/m 14 nov 18:00- 10:00 uur

Let op! Er is 1 kamer beschikbaar voor een stel met een vast 2 persoons bed.( Deze kamer is alleen te boeken als je met z’n tweeën komt)

De andere kamers zijn met 2 losse bedden, deze kamer deel je met een andere deelnemer.


Het weekend gaat door bij minimaal 4 deelnemers en de groep zal niet groter zijn dan 8 deelnemers.

locatie: fantastische plek in Papenvoort (Drenthe)
https://www.boomkroonbed.nl/

Wij maken geen gebruik van QR codes of andere vormen van gezondheidsc
Evenement / Agenda delen: