EEN DAG BUITEN DE TIJD

De weg van het Licht
20-10-2022
09:30
Best bij De weg van het Licht
Noord-Brabant
€ 70,00


EEN DAG BUITEN DE TIJD!

DONDERDAG 20 OKTOBER 2022

Deze dag is speciaal bedoeld voor vrouwen zoals jij:

Loop je jezelf soms voorbij en zorg je dat iedereen het naar zijn zin heeft? Ben je altijd druk met regelen, met je werk, het gezin enz?

Dan wordt dit een dag helemaal voor jou, een dag van 'naar binnen keren', van voelen, ervaren, luisteren, mediteren, genieten en in stilte zijn.

Misschien wil je graag een moodboard maken, heerlijk rustig bladeren door mooie tijdschriften om een persoonlijke collage te maken. Ook mag je tekenen, dat wat jij graag doet! Samen creëren we een fijne omgeving waarin alles er mag zijn, waarin jij tot rust komt, ik stem me af op jou zodat je alleen nog maar hoeft te genieten!

Je volgt je eigen gevoel en doet waar jij blij van wordt, het is JOUW dag. Word je blij bij het idee van een 'dagje buiten de tijd'?

In de drukte van alledag is het voor jou soms moeilijk om de verbinding met je diepste innerlijk te voelen. In een veilige, sfeervolle omgeving, bij mij thuis, mag je een dag lang alles wat je normaal bezig houdt loslaten. Je mag helemaal je stralende Zelf zijn, werkelijk thuiskomen bij jezelf.

Ik zorg voor een mooie, door mij geschreven geleide meditatie, waarbij je heerlijk kunt ontspannen, voor werkvormen die jou persoonlijk aanspreken, fijne rustgevende muziek, misschien zelfs een klank-bad. Voed jezelf met rust en schoonheid en stem je af op je eigen wijsheid. Je volgt je eigen gevoel en doet waar jij blij van wordt, het is JOUW dag.

Ik kies de werkvormen van die dag intuïtief, de dag wordt volledig op jullie wensen afgestemd, jullie staan deze dag centraal.

Samen creëren we een fijne omgeving waarin alles er mag zijn, waarin jij tot rust komt en de steun voelt van de vrouwen om je heen.

Voelt dit goed voor jou? Word je blij bij het idee van een 'dagje buiten de tijd'?


Waar: Moseik 18 - 5682 HJ Best (Noord-Brabant)
Van 9.30 tot 16.00 uur
Wanneer: DONDERDAG 20 OKTOBER 2022

Inclusief heerlijke lunch met veel biologische producten, vegetarisch, koffie, thee, lekkers enz.

Jouw bijdrage € 70,00
maximaal 4 personen
Evenement / Agenda delen: