Weekendretraite de cirkel van het leven; HERFST

Mamaji Godefrooij - Onder de Acacia
04-11-2022
19:30
Sacha Kripa in Rossum (OV)
Overijssel
€250
meditatie
retreat


Deze retraite is nu volgeboekt. Als je wil kan je op de reservelijst. Als je geinteresseerd bent in de bijeenkomsten die ik bied, kan ik je toevoegen aan mijn mailinglijst.

Met deze herfst-weekendretreat doe je een stapje terug uit je dagelijks leven om stil te staan bij de grotere cycli in het leven. Starten - veranderen - eindigen is in het klein in al onze handelingen te zien. Een stapje terugnemend zien we dezelfde cyclus in de dagen, in de seizoenen, in levens- en ontwikkelingsfasen en in leven als geheel.

De herfst is een periode van transformatie, van loslaten, van zuivering, van de aarde induiken waar nieuwe inzichten geboren worden. Daarom is dit zo'n mooie tijd om stil te staan bij leven en sterven. Hoe kunnen we in vrede zijn met sterven? Hoe kan sterven inspiratie bieden voor voluit leven? Wat betekent sterven in wezen? Welke concepten over zelf of leven mogen sterven?

Deze vragen onderzoeken we aan de hand van meditaties, de natuur en sjamanistisch werk. Al eeuwen geleden oefenden boeddhisten zich in "Being with Dying" en de visuele meditaties die ze gebruikten vormen de aanleiding voor deze retraite.

Het weekend is van vrijdagavond 4 november 20 uur tot zondagmiddag 6 november 16 uur. We verblijven op een prachtige krachtplek in de natuur. Deze plek nodigt direct uit om uit te zoomen, in te keren en diep te zien en te voelen. Voor meer informatie kun je kijken op: https://www.onderdeacacia.nl/retraites Stuur me een berichtje als je vragen hebt of je aan wil melden.

Eerdere deelnemers schreven het volgende: "Ik heb de herfstretraite met Mamaji als een warm bad en een groot cadeau voor mezelf ervaren. De prachtige plek in de natuur, het liefdevol en respectvol samen zijn met onbekenden, de fijne open sfeer, de verdieping in mijn eigen essentie… Het was een verademing!"

"De herfst retraite met Mamaji was super. Met een groep van negen mensen brachten we een weekend door op het prachtige Sacha Kripa, waar Mamaji ons begeleidde in Qi Jong, meditatie, shamaans reizen, bosbaden en meer, met als thema de herfst en westen van het medicijnwiel. Veel geleerd, veel kunnen loslaten. Mamaji heeft diepe kennis en een mooie, fijne begeleidingstijl: duidelijk, zacht en ook met humor. Een dikke tien!"

Evenement / Agenda delen: