Innerlijke Natuur

Saskia Bosman
30-09-2022
13:00
Ecowijk EVA-Lanxmeer, Culemborg
Gelderland
€45
workshop


In de natuur van de ecologische wijk EVA-Lanxmeer, Culemborg

Hoe kunnen we onze communicatie en samenwerking met mensen, dieren en de rest van de natuur optimaliseren en verdiepen? Wat kan de natuur ons hierover leren? Duik in de verborgen, maar waarneembare energiewereld van de natuur.

De meeste mensen leven vanuit het hoofd. Dit is cultureel ontstaan. Je vaart op wat je met de ogen ziet en met de oren hoort en op de technologie, met weinig tot geen contact met je gevoel. Als je jezelf en vooral je drukke hoofd aardt, ontspant en in je hele lichaam woont en voelt, word je je steeds meer bewust van de wereld van subtiele energie en signalen. Deze gaan 95% van de informatie toevoegen aan de 5% die je vanuit je hoofd waarneemt. Dit wordt geen overload, maar juist een blij ontwaken uit de sluimer waar je tot nu toe in verkeerde.

Op deze speelse workshop gaan we de natuur in. Eerst aarden we onszelf en vooral ons hoofd. Daarna gaan we naar een diepe ontspanning. Dan openen we ons met enkele eenvoudige oefeningen voor het voelen van subtiele energievelden. We gaan de energievelden voelen van bomen, dieren, de Aarde, water en stenen. We komen erachter dat deze boordevol zitten met informatie. Het zijn informatie-energievelden waar we ons normaal niet van bewust zijn. Ook mensen, gebouwen en organisaties dragen deze bij zich.

Ons lichaam is een super-gevoelig waarnemingsinstrument dat deze energievelden voelt en de informatie erin registreert. Als je hiermee bezig bent zul je merken dat je ook signalen gaat oppikken met je ogen, oren en neus, die anders aan je aandacht ontsnappen. Deze maken alle ook deel uit van de non-verbale communicatie tussen mensen. Door deze oefeningen in de natuur zul je veel meer van de non-verbale communicatie gaan waarnemen. Wat eerst nog onbewust werd waargenomen, wordt nu bewust. Als de groep bestaat uit deelnemers die al veel gedaan hebben, gaan we op nog dieper niveau werken met de subtiel-energetische kant van de natuur en communicatie met levende wezens.

Ineens word je je gewaar van het totale beeld van de natuur en van mensen, groepen en organisaties van mensen. Je neemt waar wat onder de woorden ligt; de onuitgesproken gevoelens, behoeften en intenties. Je begrijpt elkaar en de wereld om je heen ineens beter. Hierdoor zul je vanuit liefde en helderheid fijner, betekenisvol en zinvol met anderen kunnen samenwerken, samen spelen en samen vieren. Dit zal ieders gezondheid en welzijn ten goede komen.

Datum: vrijdag 30 september 2022

Tijd: 13:00-17:00 uur.

Aanmelding: via de ticketknop op https://inspiradiance.nl/activiteit/innerlijke-natuur-3/. Vragen? Stuur een e-mail aan inspiradiance@gmail.com. Na inschrijving en betaling volgt een bevestiging met de lokatie waar we verzamelen en andere praktische gegevens.

Kosten: € 45,- per persoon, inclusief werkboekje.

Bij slecht weer wordt deze workshop deels binnen gehouden.

Privacyverklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: