Klankmeditatie

Klankresonantie Zwolle
14-10-2022
19:30
Theodorakapel Zwolle
Overijssel
€ 25
ceremonie
meditatie


Op 14 oktober organiseert Klankresonantie Zwolle weer het maandelijkse klankschaalconcert in de ruim 100 jaar oude Theodorakapel, Theodorahof 20 in Zwolle.

Deze keer onder de naam Klankmeditatie is de speciale gast Judith van Drooge (Inner-Touch Tai Chi) die een geleide meditatie zal begeleiden.

Judith zal een geleide meditatie/visualisatie verzorgen. Aansluitend zal Gerrit Snellenburg van Klankresonantie Zwolle de klankreis inzetten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse therapeutische, authentieke en antieke klankschalen, gong, sjamaan drum en diverse andere (Tribal)- instrumenten. Liggend op een matje kun je een diepe ontspanning ervaren die je diep in je lijf laat zakken. Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning, het ontdekken van je innerlijke rustpunt. Dat is wat je ervaart tijdens een klankschalensessie met klankschalen en andere klankinstrumenten die je meenemen op reis in ontspanning en bewustwording. Je ondergaat een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. Alles stroomt, een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je kunt wegglijden van je zorgen en dagelijkse beslommeringen. Een cadeautje voor je zelf.

Aanmelden noodzakelijk via email
Evenement / Agenda delen: