Tinnitus Adem Coaching in Arnhem

Tinnitus Adem Coaching (TAT) Groepsles in Arnhem
22-10-2022
13:30
De Vliegende Olifant, Arnhem
Gelderland
200,-
healing
workshop


Op 22 oktober gaan we weer verder met onze reis om via de ademhalingsoefeningen van de Tinnitus Adem Therapie meer grip te krijgen op tinnitus en hyperacusis. Je ervaart hoe je ademend weer in je centrum kan komen. Je kunt weer aan het roer komen te staan van je body-soul-mind systeem en zo grip krijgen op oorsuizen en geluidsovergevoeligheid. Je krijgt een hand-out om zelf thuis verder te oefenen.
Het TAT-systeem gaat ervanuit dat je lichaam en geest één geheel zijn. De kracht van de mind en je zelfhelend vermogen worden effectief ingezet om het eigen systeem te ontspannen en te optimaliseren. Tinnitus kan een vicieuze cirkel worden waarbij men steeds meer alleen het hoofd voelt en het contact met de rest van het lichaam verliest. Met de Tinnitus Adem Therapie gaan we het lichaam-geest contact herstellen door de aandacht zoveel mogelijk weg te leiden uit het hoofd, naar de aarde toe. Al ademend verwortelen we ons lichaam weer. We gaan het weer "bewonen" en krijgen weer een eenheidsgevoel. We krijgen grip op de "overdrive" waarin de tinnitus ons hele wezen zet en nemen ons lichaam weer innerlijk waar. Op 19 november vervolgen we deze "innerlijke reis"
De cursus wordt gegeven in "De Vliegende Olifant" De Wetstraat 24, in Arnhem. Het tijdstip van de cursus is 13.30 tot 16.30. De TAT wordt gegeven door Henriette Bakker, Tinnitus Ademcoach en musicus. De lokatie is dicht bij het station Arnhem CS en Station Arnhem Velperpoort. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Meld je aan door een mailtje te sturen naar tinnitusademtherapie@gmail.com of te bellen met 06 26 488182
Evenement / Agenda delen: