De sjamanistische kracht van heilige seksualiteit – 3 daagse reis met Yaku en Kuntur uit Peru

SEEDZ for life samen met Yaku Amaru en Nina Kuntur - 2 sjamanen uit Peru
28-10-2022
10:00
Zuilichem (gemeente Zaltbommel)
Gelderland
€ 450,-
korting actie
reizen
retreat


Deze driedaagse reis “De sjamanistische kracht van heilige seksualiteit” is een samenwerking tussen Yaku Amaru en Nina Kuntur, twee inheemse sjamanen uit Peru, en Frank Schulpen en Monique Blom van SEEDZ for life.

Seksuele energie in de oude Andes-wereld was een van de meest heilige, mooie en krachtige "hulpmiddelen" voor onze ontwikkeling als een compleet mens.

ÑAWPA WAYLLUY
Yaku Amaru en Nina Kuntur nodigen ons met veel liefde en respect uit voor een ontmoeting met de inheemse Andes-cultuur en haar voorouderlijke, meer dan 5000 jaar oude wijsheid, welke tot op de dag van vandaag in de hooggelegen, afgelegen inheemse dorpen van de Andes wordt bewaard en beschermd.

Het is eenvoudigweg de diepe kennis van ons eigen wezen, van de harmonische integratie van dat wezen met de natuur en al zijn bewoners, dat ons leidt.

In de retraite zullen Yaku en Kuntur hun wijsheid via verschillende rituelen met ons delen en het geheel waar passend ondersteunen met hun muziek, in respect en harmonie met de natuur.

Een van de rituelen die ze zullen brengen is die van Maywanakuy. Mayway betekent in de taal van Runa Simi: aaien, strelen, knuffelen. Maywanakuy is een spirituele massage. Het is een ritueel van duizenden jaren geleden, het is een manier van bidden en de geest van de ander strelen... Het gaat om het ervaren van diep verbonden, heilige seksualiteit. Met behulp van Waman Sayri (tabak) en Khuyas (heilige stenen van kracht), liedjes en geluiden van unieke en exclusieve instrumenten voor deze ceremonie en de tederheid van onze handen en huid, zullen we de geesten van de natuur oproepen om samen met hen onze heilige seksuele energie onderdeel te laten zijn van de collectieve Energie van Liefde. Via Amaru Waylluy "The Dance of the Cosmic Snakes" zullen we onze intenties-gebeden naar het hart van Pachamama (Moeder Aarde) sturen, zodat zij onze intenties zal kennen en wij in staat zullen zijn om haar wijsheid te ontvangen.

Frank en Monique zullen naast hen staan, een veilige ruimte creëren om in te landen, en zullen hun eigen rituelen, hun liefdevolle aanwezigheid en magie in het veld brengen.

Nina Kuntur (Condor of Fire) is een Andes-inheemse man met een rijk cultureel erfgoed dat van generatie op generatie werd overgedragen door zijn voorouders, deze voorouderlijke wijsheid van de Andes zal door Kuntur met veel liefde worden gedeeld door middel van zijn muziek, liedjes, rituelen en vele andere vaardigheden en activiteiten die hij uitvoert, totdat we een resonantie bereiken met de wezens van de Andes en trillen afgestemd op dezelfde noodzakelijke en essentiële kosmische frequentie.

Yaku Amaru (Serpent of Water) is een inheemse Andes-vrouw die graag al haar voorouderlijke erfenis wil delen door middel van zang, dans, ceremonies, liefde, genezing. In al deze activiteiten legt ze de Andes-kosmo-ervaring uit en verdiept ze zich (actief wereldbeeld). Yaku is ook een Runasimi (Quechua) taalleraar op een educatieve Andesschool voor kinderen en jongeren van inheemse afkomst en met een laag inkomen.

De voertaal zal Engels zijn. Vertaling naar het Nederlands is mogelijk.

De data zijn 28-29-30 oktober 2022. We beginnen de 28e om 10.00 uur en sluiten de cirkel op de 30e om ongeveer 17.00 uur.

De locatie is Zuilichem gemeente Zaltbommel (ca 30 minuten onder Utrecht).

De prijs inclusief alles (eten, drinken, tussendoortjes, gebruik van hottub en massage olie en naar keus twee of drie overnachtingen) is € 450,-. Voel je een groot verlangen om mee te doen maar is het financieel een (te) grote drempel, neem dan contact met ons op om te kijken wat mogelijk is. Termijnbetaling is altijd mogelijk en daarnaast kun je korting krijgen in ruil voor hulp, die op verschillende manieren en momenten kan worden ingevuld.

Aanvullende mogelijkheid

Op maandag 31 oktober van 9.00 uur tot ongeveer 17.00 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een plantmedicijn ceremonie met de heilige plant Cactus (Wachuma) olv Yaku en Kuntur.
Tayta Wachuma - Traditionele ceremonie van voorouderlijke oorsprong.
Wachuma is een heilige plant, een meesterplant die de mens al duizenden jaren helpt om beter te leven. In deze ceremonie zullen we de geweldige kans hebben om ons kosmische geheugen te reactiveren en zo opnieuw contact te maken met onze grote familie: planten, dieren, stenen, voorouders, geesten van de natuur, goden van het universum... Opnieuw verbinding maken met het diepste van ons wezen, een verzoening met onze energieën, schaduwen en lichten, activeren en/of versterken onze persoonlijke kracht om deze te re-integreren in ons wezen, in ons leven en zo bewust te worden, te regenereren, te helen en ten volle te genieten van onszelf en het Leven, in liefde met Liefde.
Prijs: € 150,- incl. (indien gewenst) overnachting de avond vooraf.
Neem contact op via info@seedzforlife.nl.
Evenement / Agenda delen: