Zonsverduistering Beleven bij de versteende bomen Stevensweert en bezoek Heilige bron Kessenich

Lilian Timmermans, energetisch therapeut met een sjamanistisch knipoog
25-10-2022
10:00
Stevensweert
Limburg
€ 33
groepskorting
ceremonie
healing


Gedeeltelijke zonsverduistering is van 10.58 uur tot 12.30 uur. We zijn dan bij de Krachtplaats versteende bomen waar we o.a. zullen drummen. Een dag helemaal voor jezelf, er wordt voor je nagedacht, dus dat hoef je niet te doen, lekker uit je hoofd in het NU even tijd voor jezelf, laat je verrassen en kom mee. We nemen onze drums en ratels mee en gaan genieten. (Wij hebben ook ratels, dus meldt even als je er geen hebt)

10 uur verzamelen bij de VERSTEENDE BOMEN ( je kan bij de Hompesche molen in Stevensweert parkeren en vandaar uit zie je de bomen al, een kleine 5 minuten wandelen) We ondergaan hier een ritueel onder de zonsverduistering. Lunch voor eigen rekening bij de Hompesche molen. Daar mag je dan effe nadenken wat je wil eten, hihi, maar verder chillen deze bijzondere dag. Na de lunch gaan we naar de heilige bron in Kessenich Belgie. Deze ligt op de Maria/St. Michael leylijn (dezelfde breedtegraad als waarop Glastonbury ligt, namelijk 51˚ 9’ NB ) en het pad dat ernaast loopt is de weg die naar Santiago de Compostella gaat. We gaan hier onze kristallen in het water, aan Moeder Aarde teruggeven en de bron reinigen en voorzien van onze vrouwelijke energie. De mannen van het dorp maken met de kermis de bron ieder jaar schoon. We brengen dus de balans er weer in terug. Parkeren links naast de St. Martinus kerk op de Kerkstraat 10 in Kinrooi. Hopelijk is de kerk open en kunnen we nog even binnenkijken. Ook is er een grafkapel boven op een heuvel van de familie Michiels. Investering in een heerlijk dagje voor jezelf. Kom je met zijn 2en dan geld een korting en is het € 55
***flesje water meenemen, van een ritueel of van waar je woont, kristallen die liggen te ver stoffen en die mogen worden terug gegeven aan Moeder aarde, stoeltje, drum en of ratel, knuffelsteentje dat daar opgeladen wordt, bloemen en een stalend humeur. Geef je wel op...zie ik je dan?
Evenement / Agenda delen: