Deep Soul Dive 21 t/m 25 okt

Welcome Home
21-10-2022
10:00
welcome Home Thuishaven Horckerhof, Baexem
Limburg
€888
healing
retreat


Vijfdaagse retraite: Innerlijke Reis naar binnen
In deze vijfdaagse retraite ga je op Innerlijke Reis om de diepste dieptes en de hoogste hoogtes in jezelf ervaren…in het Hier en Nu… weer terug naar Je Ware Essentie. Wij creëren een veilige bedding waarin jij je veilig genoeg zult voelen om jezelf de toestemming te geven om alles vrij te laten stromen. Juist Nu mogen we weer Herinneren! De Hemel op Aarde zit in jezelf! Gun jezelf deze Deep Soul Dive!

Het is een diepe reis naar binnen met een kleine groep gelijkgestemden (maximaal 12 deelnemers) waarbij je, naast het herinneren wie je bent, blokkades tegenkomt die je soms laten vergeten wie je bent. En deze blokkades zullen gevoeld en doorvoeld mogen worden zodat ze jou los kunnen laten.

Voor wie is deze Deep Soul Dive?
Je hebt een diep verlangen om te leven vanuit vertrouwen en overgave, zodat je je zeker kunt voelen in de onzekerheid.
Je wilt meer vanuit intuïtie leven en meegaan met de flow van het leven.
Je bent er klaar voor om de volgende stap te zetten op jouw pad van bewustwording.
Je voelt dat je van koers wilt veranderen als resultaat van deze uitdagende tijd waarin veel veranderd.
Je hebt een Innerlijk Vuur en passie die je graag meer vorm wilt geven in je leven.
Je wilt volledig de toewijding van je Hart en Ziel volgen.
Je weet dat je op aarde bent om iets prachtigs te brengen, je boodschap wordt wellicht ook al door veel mensen gehoord, maar je laat je soms nog tegenhouden door blokkades en beschermingsmechanismen. Nu is het de tijd om helemaal in je Meesterschap te gaan staan.
Je loopt nog tegen blokkades aan om je volledig vrij te voelen.
Je wil de levensenergie volledig door je heen laten stromen.
Het is tijd om verder te stappen. Verder, dieper, bewuster.
Hier en nu, op de nieuwe aarde.

Wat gaat deze Deep Soul Dive je geven?
Deze retraite zal…

❤️ Je veel meer Vrijheid laten ervaren.

🍀 Je meer je EigenWaarde gaan (h)erkennen en een diepe dankbaarheid voelen voor het wezen dat je bent en van de geschenken die je de wereld in brengt.

✨Je een Boost aan zelfvertrouwen geven om op een mooie manier tijdens en na dit Retraite met de grootste uitdagingen van het leven om te gaan.

❤️ Je energetische ondersteuning geven om voorbij patronen van beperking en angst te gaan en terug in je kern te komen. Verandering in je gedrag in de wereld is dan een logisch gevolg.

🍀 Je geven wat je nodig hebt om een overvloedig leven te leven en om datgene te doen in de wereld waar je van houdt.

✨Je Rust en Ruimte laten ervaren die je jezelf misschien soms niet geeft, terwijl het in deze tijd zo essentieel is om juist die rust en ruimte te pakken en te ervaren. Je kan even helemaal baden in het Zijn.

❤️ Diepe heling laten plaatsvinden: wanneer we even niets moeten en diep landen in onszelf zal precies datgene zich aandienen wat gehoord en gezien wilt worden. Dit omdat die diepere rust en ruimte er is, de veilige bedding, en ‘Het Veld’ van Liefde en Licht waarin je kunt openen en we in Aanwezigheid er voor je Zijn.

Ben je toe om jouw missie (meer) te gaan leven?
Wil je jouw onderscheidingsvermogen een boost geven?
Ben je klaar om jouw gaven te omarmen?
Ben je klaar om nog meer de belichamingen te gaan zijn van wie je in essentie bent?
Ben je klaar om je te laten omarmen en dragen door het leven?

Wat kun je verwachten tijdens deze Deep Soul Dive?
Een veilige bedding waarin je je helemaal thuis en geaard zal voelen in jezelf en de ruimte voelt om er helemaal te mogen zijn vormt de basis van de Deep Soul Dive. We begeleiden jou, zodat je volledig in je Zijn kunt landen.

Een openingceremonie, begeleide meditatie, verbinding en expressie zullen hieraan bijdragen.

Op dag 1 ‘werken’ we aan de verbinding met onszelf en de verbinding met de groepsenergie. We creëren daadwerkelijk een ‘Veld’ waarin je je gedragen, gezien en gesteund voelt.

Steeds zullen we een laagje afpellen, waardoor er ruimte ontstaat om te openen. Vanuit daar voelen wij, Kelsey, DJ en Chantal continu Intuïtief aan, wat er nodig is om deze Innerlijke Reis verder te begeleiden. Dit vanuit afstemming en het open kanaal dat we allemaal zijn. We beschikken alle drie over een uitgebreide toolbox, verschillende methodieken, kennis én jarenlange ervaring op het gebied van meditatie, werken met groepen, ceremonies, 1 op 1 begeleiding en energetisch werk. En het belangrijkste: we werken vanuit afstemming met de Bron/ Het Al/ Het Universele Veld… Datgene wat ons één maakt.

Wat je in ieder geval kan verwachten:

Veel begeleide meditaties, een cacao ceremonie, mantra zingen en stembevrijding, dynamische en/of dansmeditatie, vuurceremonie, stilte wandeling, soundhealing, Yoga, Satsang (samenzijn in waarheid), verbinding voelen met de energie van ‘The Ancestors’ en verblijven in een veld van onvoorwaardelijke Liefde en Licht. Dit alles op een prachtige plek, met gezonde vegetarische maaltijden: de Welcome Home Thuishaven.

Evenement / Agenda delen: