Soundhealing Kelsey & The Universe

Welcome Home
02-10-2022
15:00
welcome Home Thuishaven Horckerhof, Baexem
Limburg
€35
healing
muziek, zang en dans


Kom duiken in een diepe innerlijke reis naar je onderbewustzijn.

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf?
Om geraakt te worden door de klanken vanuit de bron door middel van de stem en verschillende krachtige instrumenten?
Ben je toe aan een diepe innerlijke reis, waarbij je volledig kunt ontspannen en je zenuwstelsel kunt kalmeren?
Vind je het fijn om op een plek samen te komen met gelijkgestemden?
Dan is deze middag voor jou!

“Je vraagt je misschien af, wat is dat eigenlijk, soundhealing? Ik geloof dat muziek helend is. Mijn intentie met soundhealing is om met klanken van verschillende instrumenten en de stem, mensen te raken. Een doel tijdens een sessie kan zijn dat je een beter beeld van jezelf krijgt door inzichten die je opdoet tijdens je innerlijke reis.

Jouw doel kan zijn om fysieke en-of emotionele blokkades op te heffen, (meer) te leren genieten en/of (diepe) ontspanning te ervaren. Soundhealing ondersteunt daarbij.

Tijdens een klankreis neem ik je mee naar een diepe staat van ontspanning. De krachtige trillingen van instrumenten dringen tot diep in de cellen van je lichaam door. De vibraties die daarbij ontstaan kunnen de lading van een blokkade weghalen. Door de klanken van de gitaar in combinatie met zang en door het gebruik van instrumenten zoals klankschalen, wind chimes, handpan, fluiten, ratels en trommels, word je meegenomen op een reis naar binnen in jezelf. Hierdoor kunnen emoties loskomen. Sta jezelf toe de emoties er te laten zijn. Wanneer ze de ruimte krijgen, kun je leren ze gemakkelijker te verwerken en jezelf hierdoor beter in balans te voelen.

Wanneer je jezelf overgeeft aan de klanken en de aandacht naar binnen in jezelf keert kom je in een staat van diepe ontspanning. Vanuit deze staat van “Zijn” kunnen je lichaam en geest zich herstellen.”

Kelsey

Praktische informatie:

De Soundhealing begint om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur

Inloop 14.45 uur

In de ochtend begeleid Chantal een diepgaande Cacaoceremonie.

In de avond zullen we samen dansen bij een Ecstatic Dance (DJ wordt nog bekend gemaakt)

Je kunt voor de losse Soundhealing komen en er ook voor kiezen om de events met elkaar te combineren. Koop voor de hele dag een dagticket met korting!

Kijk voor meer informatie over de andere events in de agenda.

Blijf je overnachten bij Welcome Home?
Een innerlijke reis bij ons kan veel losmaken en activeren. We bieden de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken. Zo kun je landen en nog even in ´het liefdevolle veld´ blijven. De overnachting is inclusief ontbijt. Bij iedere overnachting hebben we in de ochtend een diepgaande en waardevolle cacao ceremonie bij Welcome Home! Evenals het ontbijt is deze Cacao ceremonie ook inbegrepen bij je overnachting *. Je kunt deze ochtend nog lekker genieten van onze prachtige plek. We vragen je uiterlijk 12.15 uur uit te checken. Vaak bieden we meerdere events in een weekend aan die mooi op elkaar aansluiten. Zo kun je een langere tijd bij ons verblijven en er een waardevolle tijd van maken. Echt even tijd voor jezelf!

*Wanneer je een overnachting boekt, hoef je niet ook nog de losse Cacao ceremonie te boeken.

Omdat wij duurzaam ondernemerschap erg belangrijk vinden stimuleren we je om jouw eigen beddengoed mee te nemen. Wil je toch een opgemaakt bed? Laat het ons dan even weten.
Evenement / Agenda delen: