Welcome Home Cacao Ceremonie 2 okt

Welcome Home
02-10-2022
09:15
welcome Home Thuishaven Horckerhof, Baexem
Limburg
€35
ceremonie
muziek, zang en dans


Kom jij de aardse magie van een cacao-ceremonie ervaren bij Welcome Home? Ben jij aanwezig bij deze innerlijke reis naar en door jezelf? Je bent zo ontzettend welkom om je mee te laten voeren in deze ‘harts-tocht’ in de liefdevolle en veilige bedding van onze Thuishaven.

Cacao: het medicijn van het hart
Cacao drinken is een traditie die ons terugvoert naar de heilige ceremonies van de Azteken en de Maya’s. Het is een natuurlijk en oud plantmedicijn dat moeder Aarde ons schenkt. Een prachtig zachte en krachtige energie die al duizenden jaren gebruikt wordt voor helings- en bewustwordingsprocessen.

Wat maakt cacao zo krachtig? Cacao helpt ons verbinden met het hart, de ziel, onze Goddelijke essentie. Ze neemt je mee op reis. Niet een reis waarbij je van huis vertrekt, maar juist dieper thuis komt in jezelf. In ons dagelijks leven zijn we vaak naar buiten gericht: het ‘doen’, plannen maken, controle hebben, veel ‘geven’. Cacao nodigt je uit om de omgekeerde beweging te maken. Ze nodigt je uit om te ontvangen. Om jeZelf te ontvangen; de connectie te maken met de essentie van wie je werkelijk bent, vanuit je hart. Waar liggen jouw hartverlangens? Wat is de weg van jouw ziel hier op Aarde, voorbij jouw persoonlijkheid en rollen? Wat is jouw ‘harts-tocht’?

In deze reis kan cacao je ook wijzen op dat wat het leven vanuit jouw essentie in de weg staat, zoals oude (gedachte)patronen, pijnen en energieën. Ze nodigt je uit om deze liefdevol te aanschouwen en er ruimte voor te maken; om een schaal te bieden voor alles wat zich aandient en je licht er op te schijnen, zodat het weer kan stromen. Cacao kan in die zin ook jouw zelfhelerschap helder voelbaar maken. Helerschap waarmee je niet alleen ruimte maakt voor jouw ware essentie, maar je ook een weg baant voor anderen, doordat je steeds meer de trilling van ‘de liefdevolle oplossing’ belichaamt.

Moeder cacao is aards: ze brengt je ultiem in het nu en wortelt je in jouw ware essentie. En ze is magisch: ze opent lagen van bewustzijn die je diepe ervaringen, herinneringen en inzichten geven in het wonder van jouw Zijn en zelfhelerschap.

De ceremonie
De cacao-ceremonie is jouw unieke reis. In de liefdevolle stroom van de cacao, ga je op reis naar dat wat jij mag ontvangen aan inzichten, heling, vreugde en/of groei. Je gaat niet op zoek maar je laat je vinden. Het enige wat je hoeft te ‘doen’ is een intentie zetten en je te openen voor jouw ‘Zijn’. Vanuit overgave kan en mag alles ontstaan. Je kunt grote en kleine inzichten krijgen, grote en kleine ervaringen hebben. Je ervaringen kunnen fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel zijn. In de ceremonie kun je naar binnen willen keren of juist expressie willen geven aan de levensenergie die door je heen wil stromen, je stem laten horen, dansen… Een cacao-ceremonie is een viering van dit alles, van jou!

Laat je deze ceremonie meevoeren en dragen. Wij, Kelsey, DJ en Chantal, willen niets liever dan jou ondersteunen in het thuiskomen bij jezelf. We bieden een heilige, veilige en comfortabele bedding waarin jij de ruimte zult voelen om alle ruimte te geven aan jezelf. Dit doen wij door ook in volledige overgave te zijn. We stemmen af op de Bron met de intentie een zo zuiver mogelijk kanaal te zijn voor dat wat nodig is aan bijvoorbeeld helende energieën, meditatie, gebed, klanken en muziek…

Kom je Thuis?
Voel je de roep? Met een hand op ons hart danken we je voor jouw toewijding en moed om jezelf te ontmoeten. De cacao ceremonie is steevast onderdeel van onze retraites maar je kunt ook deelnemen aan losse cacao-ceremonies.
Evenement / Agenda delen: