Satsang en meditatie

Peter Wilms
14-10-2022
19:30
Z-café Culemborg
Gelderland
€25,-
ascensie


In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie. Op 14 oktober werken we met het thema: heling.

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar heling. Maar wat is heling eigenlijk? Is dat fysieke gezondheid, psychische balans of nog iets anders? Als je door een holistische bril kijkt, kan heling een heel breed spectrum krijgen, zoals bijvoorbeeld geestelijke vrijheid en autonomie. Kom ontdekken wat heling voor jou inhoudt.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarin ben je op zoek naar vrijheid?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling.
Evenement / Agenda delen: