Verdiepend Retreat: Herinneren wie je bent, was en altijd zal Zijn 4 t/m 6 november

Welcome Home
04-11-2022
16:00
Welcome Home Thuishaven Horckerhof, Baexem
Limburg
€597
healing
retreat


“Dit retraite helpt jou om alles wat er door je heen mag stromen, te laten landen en integreren, om het uiteindelijk makkelijker te kunnen belichamen”
Je weet dat je een goddelijk wezen bent in een menselijk jasje, en je herinnert je steeds meer. Je bent een ziel die hier iets komt ervaren en brengen, en je voelt ergens een calling om jou unieke Zijn met de wereld te delen. Je herkent (steeds vaker) jouw ware essentie waardoor het makkelijker wordt om jouw waarheid te leven, maar het lukt nog niet om (geheel) in jouw kracht en grootsheid te staan. Je wilt een puur en zuiver kanaal zijn van de bron, je wilt nog meer dat eenheidsbewustzijn voelen, en daardoor meer en meer de belichaming worden van het pure, onschuldige, oneindige, onbevangen, ongebonden, liefdevolle wezen dat je bent

Dit retraite is er, speciaal voor jou, Om jou te helpen herinneren…

Om jou te ondersteunen.
Om jou te zien, zodat jij jezelf nog meer gaat zien.
Om jou te erkennen, zodat je jezelf nog meer gaat erkennen.
Om jouw licht te zien, zodat jij jouw eigen licht nog meer kunt gaan zien.

Welke mooie kleuren heb jij?
Welke authenticiteit mag tot uiting komen? Tot expressie!

Herinneringsreis vanuit overgave
Ons prachtige team, Chantal, DJ, en Kelsey, nodigt je van harte uit om in het liefdevolle en helende veld te stappen dat wordt neergezet, en gewoon te gaan zijn. Hoe meer jij je kunt overgeven, hoe meer jij kunt zijn, hoe meer jij in de ontvangstmodus kunt staan, en hoe meer jij kunt versmelten met alles dat is.

Laat je meenemen op een herinneringsreis, terug naar je ware zelf.

❤️We gaan de diepte in.
🍀 We gaan de stilte in.
✨We gaan zijn,
❤️In verbinding met jezelf, de ander, en alles dat is.

Je zult merken, dat hoe minder je gaat doen, hoe meer er gebeurt.
Je zult merken, dat jouw proces van herinneren in een versnelling komt.
Je zult merken, dat de groepsenergie je zal dragen, en delen zal activeren die geactiveerd mogen worden.

Herken jij je in onderstaande?
Ben je toe om jouw missie (meer) te gaan leven?
Wil je jouw onderscheidingsvermogen een boost geven?
Ben je klaar om jouw gaven te omarmen?
Ben je klaar om nog meer de belichamingen te gaan zijn van wie je in essentie bent?
Ben je klaar om je te laten omarmen en dragen door het leven?

Zodat het leven volledig door je heen kan stromen en jij geheel in vertrouwen en overgaven kan stappen.

Wees welkom, mooie ziel.

Jouw intuïtie wijst je de weg, altijd: Hier mag je dat weer herinneren vanuit een veilige, fijne en helende bedding.
Je zit in een bewustwordingsproces en misschien heb je het gevoel dat je op een kruising bent beland. We willen jou in dit retraite laten voelen en ervaren dat jouw intuïtie zo sterk (aanwezig) is en je altijd de weg wijst. Wij willen de herinnering delen dat je in overgave en vertrouwen jouw innerlijke stem, de roeping van je hart en ziel, kunt volgen.

Wij zijn er voor jou, om je een veilige, fijne en helende bedding aan te bieden waar jij helemaal kunt zijn wie je bent, en waar je andere mooie en gelijkgestemde zielen tegenkomt waarin je herkenning vindt.

We zijn als collectief aan het groeien, en we helpen hier allemaal op onze unieke manier aan mee. Hoe meer we groeien in BewustZijn, hoe meer we de gehele verantwoordelijkheid voor ons leven gaan nemen, hoe meer moeder aarde en alle levende wezens daarmee geholpen zijn.

Wij zijn aan het groeien, jij bent aan het groeien, en de nieuwe aarde zit al in ons. Laten we integer en bewust met elkaar om gaan en die nieuwe aarde letterlijk voeten geven. Laten we de belichaming zijn, van hetgeen dat in ons leeft. Van al die kennis en wijsheid die geuit wilt worden.

En laten we dat samen doen! Het is tijd om verder te stappen.

Verder, dieper, bewuster.
Hier en nu, op de nieuwe aarde.

Voel je meer dan welkom!

Hoe ziet de invulling van het retraite eruit?
Op vrijdag begint het programma om 16.00 uur. Wij ontvangen je met open armen vanaf 15.00 uur. Je kunt bij aankomst je spullen bij je bed op onze heerlijke slaapzolder leggen. Mocht je graag een aparte ruimte wensen om te slapen, geef dit dan even aan bij je aanmelding, dit kan!

We zullen vrijdagmiddag beginnen met een voorstelronde. Hierbij vragen we je om jouw diepere intentie te delen voor dit weekend met de groep.

Op zondagmiddag rond 16.00 uur sluiten we het weekend af.

Onze werkwijze is intuïtief. Dat wil zeggen dat wij inspelen en invoelen op de behoefte van de groep op dat moment. Hierbij zetten we verschillende tools in, zoals:

Meditaties (activaties), Sound Ceremonies, energetische healing, ademwerk, mantra zingen, (stilte) wandelingen, Soundhealing, bewust verbinden met de bron, stilte momenten, intuïtief schrijven, openen van jouw goddelijke kanaal etc.

Er is het gehele weekend een krachtig helpend, veilig, helend en liefdevol veld met een hoge vibratie waar je heerlijk in kunt baden, en waar je (gemakkelijker) bij jouw essentie en jouw gaven komt.
Evenement / Agenda delen: