Ecstatic Cacao Dance met DJ Leela

Welcome Home
02-10-2022
19:30
Welcome Home Thuishaven Horckerhof, Baexem
Limburg
€27
ceremonie
muziek, zang en dans


Na de succesvolle vorige edities kondigen wij een nieuwe avond ecstatic dance aan op zondag 2 oktober, met DJ Leela!

Heb jij het verlangen om vanuit liefde, harmonie en authenticiteit in een veilige setting jezelf én een ander te ont-moeten? Vanuit een diep verlangen is het onze wens en onze missie dat je dat hier kan voelen en ervaren. Welcome Home is een Thuishaven waarin eenieder volledig zichzelf kan zijn en zich geaccepteerd, geëerd en geliefd voelt gewoon om wie je bent. Je helemaal thuis voelen en helemaal op jouw gemak in het samenzijn met anderen.

Dat je vanuit integriteit en openheid volledig je authentieke zelf kunt zijn, zien en horen. Dat je zonder terughoudendheid expressie mag geven aan dátgene wat in je leeft. In volledige overgave zijn.

Open jezelf vanuit overgave tijdens Ecstatic Dance
Wij willen je deze avond meenemen in de dans van het leven: Ecstatic Dance Zie het als een meditatie in beweging, waarbij we je uitnodigen om vrij te bewegen.

Een avond vol liefde, verbinding en plezier waarbij je met de stroom mee mag aan en jezelf mag openen vanuit overgave.

Reis naar binnen vanuit een veilige setting

We nemen je mee in een reis naar binnen, zodat je vanuit innerlijke rust, ruimte, en de verbinding met jezelf de dans van het leven mag ervaren. Wij creëren een veilige setting, zodat jij je veilig genoeg voelt om vanuit openheid en nieuwsgierigheid, onbevangen deze avond te beleven.

We nodigen je van harte uit om jouw unieke onbevangen expressie tot uiting te laten komen vanuit je innerlijke zelf.

Heb je behoefte aan een avond voor jezelf, in liefdevolle verbinding met anderen? Wil jij je vrijuit kunnen bewegen en je onbevangen kind tot uiting laten komen en bovenal een krachtige diepgaande avond vol gezelligheid en plezier beleven?

Dan is deze avond echt iets voor jou!

Hoe ziet deze avond er uit?
We starten gezamenlijk met een openingceremonie om helemaal het hart te openen waardoor je beter in verbinding komt met jezelf, de ander en de aarde. Na de ceremonie leiden we de dans in.

Voel je welkom, we zouden het superleuk vinden om je te ont-moeten.

*We ontvangen je graag vanaf 19.00u, het programma start om 19.30u



**Geniet de hele dag bij Welcome Home: combineer ecstatic dance met een van onze andere events
Voorafgaand aan de ecstatic dance bieden wij een mooi programma aan waarvoor je een dagticket kunt kopen. ’s Morgens geniet je van een diepgaande cacao ceremonie begeleid door Chantal en in de middag neemt Kelsey and the Universe je mee op een innerlijke Soundhealing reis.

Het dagticket is voor deelname aan de cacao ceremonie, soundhealing en ecstatic dance. Natuurlijk kun je ook losse tickets voor een van de events kopen.

Over DJ Leela
Leela = Sanskrit for ‘The dance of life’
It is an invitation to, with a playful attitude, embrace both the dark and bright elements of life’s waves.

Leela’s DJ sets invite you to join those waves, brewing musical journeys that include classical music to ambient vibes, salsa to trap and everything in between.

Blijf je overnachten bij Welcome Home? Ontwaak met een cacao ceremonie
Ecstatic dance kan veel losmaken in je lichaam en ziel. We bieden daarom de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken. Zo kun je landen en nog even in ´het liefdevolle veld´ blijven. De overnachting is inclusief ontbijt. Bij iedere overnachting hebben we in de ochtend een diepgaande en waardevolle cacao ceremonie bij Welcome Home! Evenals het ontbijt is deze Cacao ceremonie ook inbegrepen bij je overnachting *. Je kunt deze ochtend nog lekker genieten van onze prachtige plek. We vragen je uiterlijk 12.15 uur uit te checken. Vaak bieden we meerdere events in een weekend aan die mooi op elkaar aansluiten. Zo kun je een langere tijd bij ons verblijven en er een waardevolle tijd van maken. Echt even tijd voor jezelf!

*Wanneer je een overnachting boekt, hoef je niet ook nog de losse Cacao ceremonie te boeken.

Omdat wij duurzaam ondernemerschap erg belangrijk vinden stimuleren we je om jouw eigen beddengoed mee te nemen. Wil je toch een opgemaakt bed? Laat het ons dan even weten.

Met liefde,

Kelsey, DJ & Chantal
Evenement / Agenda delen: