Sound Ceremony: One voice, endless expressions

Welcome Home
01-10-2022
19:30
welcome Home Thuishaven Horckerhof, Baexem
Limburg
€29
ceremonie
muziek, zang en dans


On the mothers ground covered in her embrace
My soul sings forgotten songs of true magic, peace & grace

Klanken kunnen diepe heling stimuleren, en daarom nemen we je tijdens one voice, endless expressions, mee op een magische klankenreis, zodat jij naar binnen kunt gaan en de essentie weer kunt voelen die je bent: liefde. Stembevrijding is een geweldige manier om vrijuit jezelf te zijn.

Op innerlijke reis vanuit een veilige en liefdevolle bedding
Samen creëren we een veilige en liefdevolle bedding, die eventuele blokkades in je lichaam en op jouw stem doen wegsmelten. Een bedding waarin alles er mag zijn, en je de veiligheid zal ervaren om je hart volledig te openen om jouw authentieke wezen te voelen.

Geleide meditatie en mantra zingen
We starten met een geleide meditatie en het mantra zingen om in harmonie te komen met elkaar. Onze stemmen zullen op elkaar resoneren en generen samen een collectieve vibratie/frequentie waarin alles mogelijk is en kan ontstaan. We openen in een cirkel met de intentie om de energie door ons lichaam te laten stromen en we ‘stemmen onszelf af’ op elkaar. Gedurende deze innerlijke reis die we letterlijk samen maken, zullen we elkaar voelen en dragen. Hierin kan hetgeen naar boven kan komen dat wellicht al een lange tijd gezien en geuit wil worden.

Wordt gedragen door het liefdevolle veld en ga voorbij alle angsten en oordelen
We beseffen dat dit openstellen om kwetsbaarheid vraagt, en daarom creëren we een sacred space waarin je kan voelen dat alles er mag zijn. We gaan voorbij aan alle angsten en oordelen. Ook als je het spannend vindt om klanken te maken, nodigen we je uit om je te laten dragen door het liefdevolle veld.

Naast klanken maken met je mond, nodigen we je ook uit om een instrument te pakken en alles door je heen te laten stromen dat zich op dat moment aandient. One voice, endless expressions kan daarom uiteindelijk allerlei vormen krijgen. Dit maakt elke klankreis weer uniek.

Ervaar wat stembevrijding in jou mag aanraken
Kom genieten en laat je verwonderen welke prachtige klanken we als mensen samen kunnen maken. Wat we met onze stemmen kunnen ervaren is niet in woorden te beschrijven. Dit is iets wat we eenieder gunnen om te komen ervaren! Wanneer je de vrijheid voelt in het uiten van je stem, heeft dit direct impact op de vrijheid die je voelt op andere gebieden van je leven.

Lieve jij, voel je welkom bij Welcome Home en kom thuis bij jezelf. We kijken ernaar uit om jouw unieke stem te horen!

Blijf je overnachten bij Welcome Home?
Een innerlijke reis bij ons kan veel losmaken en activeren. We bieden de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken. Zo kun je landen en nog even in ´het liefdevolle veld´ blijven. De overnachting is inclusief ontbijt. Bij iedere overnachting hebben we in de ochtend een diepgaande en waardevolle cacao ceremonie bij Welcome Home! Evenals het ontbijt is deze Cacao ceremonie ook inbegrepen bij je overnachting *. Je kunt deze ochtend nog lekker genieten van onze prachtige plek. We vragen je uiterlijk 12.15 uur uit te checken. Vaak bieden we meerdere events in een weekend aan die mooi op elkaar aansluiten. Zo kun je een langere tijd bij ons verblijven en er een waardevolle tijd van maken. Echt even tijd voor jezelf!

*Wanneer je een overnachting boekt, hoef je niet ook nog de losse Cacao ceremonie te boeken.

Omdat wij duurzaam ondernemerschap erg belangrijk vinden stimuleren we je om jouw eigen beddengoed mee te nemen. Wil je toch een opgemaakt bed? Laat het ons dan even weten.

*Je bent van harte welkom vanaf 19.00u, we starten om 19.30u

ps. Voorafgaand aan deze avond organiseren we overdag bij Welcome Home een Community dag. Hieronder kan je met korting een combiticket aanschaffen voor beide events.*Je bent van harte welkom vanaf 19.00u, we starten om 19.30u

** Prijs is inclusief Thee en fruit
Evenement / Agenda delen: