Introductie Workshop Monroe Sound Science

Wouter Bosman
23-10-2022
10:00
De Roos - Amsterdam
Noord-Holland
€35
healing
meditatie


Misschien ben je bekend met de boeken van Robert Monroe, heb je wel eens van Hemi-Sync gehoord en wil je het nu zelf eens proberen? En ben je geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn en het ontdekken van je Totale Zelf?
Tijdens deze workshop wordt veel informatie gegeven over Robert Monroe, het Monroe Instituut en hun audio-begeleidingstechnologie.

Er wordt uitgelegd hoe je deze audiotechnologie en meditatieve staten in je dagelijks leven kunt gebruiken op het gebied van je gezondheid, persoonlijke groei en het bereiken van bewustzijnsverruimende ervaringen.
Je luistert zelf naar een aantal audio tracks tussen de 30-60 minuten lang, zodat je het effect zelf kunt ervaren. Dit doe je met een koptelefoon op, zittend of liggend.
Een bekend verhaal binnen het instituut gaat over een groep boeddhistische monniken die bij het Monroe Instituut op bezoek kwam om de audio technologie te proberen. Nadat zij geluisterd hadden waren ze vol verbazing: “Deze tracks brengen mensen binnen 15 minuten naar een meditatieve staat waar wij jaren voor hebben gemediteerd!”

Datum: 23 oktober 2022 van 10.00 - 13.00 uur
Locatie: Centrum De Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam
https://www.roos.nl/

Meer informatie en aanmelden:
https://www.monroeinstitutebnl.org/introductie-workshop-wb-2

Evenement / Agenda delen: