Spirituele beurs LiKraLi

spiritueel centrum Likrali
06-11-2022
11:00
De Witte Hoeve
Limburg
€5
beurzen
networking


Op deze dag organiseren we vanuit het gedachtengoed van LiKrali ( licht, kracht en liefde) deze grote spirituele beurs voor onze gasten. We zijn met een 45 tal deelnemers aanwezig om spiritualiteit op een zo breed mogelijke manier aan u aan te bieden.
Onze beurs onderscheid zich door de gezellige en vertrouwde sfeer. En daar doen we dan ook enorm ons best voor om dit iedere beurs weer voor onze gasten neer te zetten. We nodigen u dan ook graag uit om deze dag samen met ons te beleven.
De entree van de beurs is 5 euro en daarbij kunt ook gebruik maken van onze drie lezingen die gegeven worden. De eerste lezing betreft een meditatie/manifestatie door de rustbrenger Stefan Gerrits. De tweede lezing is een integere lezing van Yasmin Verschure zij zal u meenemen in haar Inner-Reset. De poort naar heelheid en ware vrijheid. Als u wel eens spirituele boeken leest dan herkent u deze naam vast want ze heeft verschillende boeken geschreven. En last but not least Inge Hamers die jullie gaat voorzien van boodschappen aan de hand van foto's/voorwerpen.
Omdat wij vinden dat het spirituele voor iedereen toegankelijk moet blijven zijn de consulten max. 15 euro.
Wij vinden diversiteit erg belangrijk en proberen dus ook divers te zijn in wat we u aanbieden. Zo zult u diverse verkoopstand aantreffen maar ook therapeuten, mediums, olieen, kaartleggers, healers, klankschaalsessies, portret tekeningen van overledenen, eigenlijk te veel om hier te benoemen. In de aanloop naar de beurs word er via de website en facebook ook nog informatie over de beurs gedeeld.
We kunnen eigenlijk alleen maar schrijven kom ervaren en voel wat het met je doet bij onze beurs.
Tot 6 november dan ont-moeten we u graag.
Evenement / Agenda delen: