Ecstatic Dance Breda Special: Mitsch Kohn + DJ Rhaníma

Ecstatic Dance Breda
09-11-2022
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€29,50


Voor één keertje op de woensdagavond omdat we deze dag de bekende klank mysticus, componist, intuïtief muzikant en workshop leider Mitsch Kohn naar Breda kunnen brengen.
Hij zal een uitgebreide opening doen om jullie vol overgave naar de dans te brengen. Dan een Ecstatic Dance door DJ Rhaníma (ED Kekerdom) met als finale een fantastische live sound healing door Mitsch. Een landing die je tot ontroering zal brengen. Maximaal 45 tickets

★ Mitsch Kohn ★ - klankmysticus, componist en muziekproducent - raakt het hart met zijn unieke intuïtieve pianospel. Zijn zeer unieke op piano en stem gebaseerde soundhealing-reizen ontvouwen zich tot een organische, eigentijdse muzikale expressie. Zijn muziek leidt naar staten van diepe verbinding en kan worden ervaren als een opening naar een hogere bewustzijnsdimensie, die ruimtes opent voor een diepe duik in de innerlijke wereld en creativiteit.
Mitsch speelt intuïtieve concerten alleen of samen met andere muzikanten / dj’s , begeleidt mensen in diepe staten van zelfbewustzijn en zelfgenezing in zijn soundhealing workshops, en begeleidt andere genezers in verschillende disciplines wereldwijd. Als componist schrijft hij muziek voor films, orkest en zijn eigen unieke muziek voor piano. Hij won verschillende muziek-compositieprijzen in Duitsland, de VS en het VK. Live speelt hij met internationale artiesten zoals: Estas Tonne, Netanel Goldberg, Mirabai Ceiba, Réka Fodor, Sascha Alexander Vaymer en vele anderen

★ DJ Rhaníma ★ was in januari al eens te gast bij ons en bracht toen een verrassend originele set. Hij is de passionele kracht achter Ecstatic Dance Kekerdom (onder Nijmegen) en de resident dj daar.
DJ Rhaníma: “No limits, alle stijlen kunnen voorkomen. Opzwepend, verstild, in vloeiende lijnen of staccato. Met muziek uit de hele wereld en van percussie tot zang, van ambient tot trance, van fluweelzachte geluiden uit de natuur tot opzwepende beats. Alles gericht op maar één ding: jouw unieke mooie dansreis. Een verbindende compositie met muziek in de hoogste kwaliteit. Met daarin veel door mijzelf gerestyled en gereproduceerd materiaal tot compleet nieuwe producties die je nergens anders zult horen. No shit, no blabla, only the music and your dance. Dance, just dance…”
Evenement / Agenda delen: