Ecstatic Dance Breda: DJ Anoebis (BE) + Toermalijn Peters

Ecstatic Dance Breda
02-12-2022
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€23,50
community
muziek, zang en dans


★ Anoebis ★ is van huis uit een aan old school goa-trance en ambient verslaafde internationale dj, die er zijn “decks” niet voor omdraait om zo nu en dan een geweldig dansbare Ecstatic dansreis neer te zetten.
Dat is ook zijn ultieme drijfveer als dj; muziek spelen voor mensen die enorm graag dansen, willen floaten of helemaal los willen gaan. Daarnaast is hij één van de labelmanagers van Suntrip Records.
Het verhaal van Anoebis begint in 1998. In dat jaar ontdekte hij goa-trance. “Ik was meteen ZO overtuigd van die muziek dat ik alle cd's kocht die ik kon kopen! Al vrij snel resulteerde dat in een eerste dj-set tijdens nieuwjaar 2000.Voordat ik het me realiseerde speelde ik min of meer elk weekend.”
“De eerste jaren van het nieuwe millennium waren zwaar. Rond die periode was ik een van de laatste dj's die “melodic goa trance” speelde.
Gelukkig begon niet veel later de belangstelling voor dit genre te herleven in België en andere landen in de wereld.
Sinds 2010 explodeerde mijn carrière ook meer internationaal."
Anoebis heeft inmiddels een track record van meer dan 700 optredens. Vaak in België en omringende landen natuurlijk, maar de laatste jaren ook in Israël, Japan, Brazilië en min of meer elk land in Europa!
Hij was te gast op veel grote festivals zoals: Boom Festival, Psy Fi, Lost Theory Festival, ZNA Festival, SUN Festival, Apsara, Samsara e.a.
“Hoewel ik dit al heel lang doe, hou ik nog steeds van deze muziek (het zit zo diep in mijn hart, je kunt het je niet voorstellen) en ik hou nog steeds van dj-en. Niets vervult mijn hart meer dan een menigte die danst en lacht in de eerste zonnestralen! 🙂 ”

Meer info op http://www.ecstaticdancebreda.nl
Evenement / Agenda delen: