Ecstatic Dance Breda: DJ Yarun Dee + Anneke van der Schoor

Ecstatic Dance Breda
07-10-2022
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€23,50
community
muziek, zang en dans


★ DJ Yarun Dee ★ De muziek van Yarun Dee is een fusie van elektronische muziek gemixt met sjamanistische, tribal en oriëntaalse klanken en met sounds van overal op onze planeet. Het gevoel op de dansvloer is ruimtelijk en aardend op hetzelfde moment. Subtiele en meeslepende melodieën, sterke en aardse beats. Ritmes die je lichaam aansporen om te dansen, waarvan je geest stil wordt én zich verruimt. In de afgelopen jaren maakte Yarun deel uit van de ruggengraat van de Amsterdamse conscious clubbing scene. Yarun draait op Ecstatic Dance events en festivals in heel Nederland, Europa en daar buiten. Hij is ook resident dj bij Ecstatic Dance Utrecht en Odessa Amsterdam.

Vanavond verzorgt ★ Anneke van der Schoor ★ de warming-up om dansers te helpen in hun lijf te komen en het "denkertje" even uit te zetten 😉.
Anneke danst al zo'n twintig jaar met veel passie de 5Ritmes. Na haar opleiding in Amerika heeft ze sinds drie jaar een eigen 5Ritmes groep in Gorinchem en één in Gouda, waar ze de “sweat” draait.
Anneke heeft twee opleidingen in Ecstatic Dance gevolgd en naast het dansen zelf, een nieuwe passie ontwikkelt. Namelijk die voor het dj-en. Ze kan er enorm van genieten om met zorgvuldig uitgekozen muziek mensen op dansreis mee te nemen en zo een heerlijke avond te bezorgen. Dus qua muziek tijdens de warming-up zit het sowieso wel goed.

Volledige agenda en tickets: http://www.ecstaticdancebreda.nl
Evenement / Agenda delen: