Circle of Song Day Retreat

Mariam
09-10-2022
15:00
Enkhuizen
Noord-Holland
€85,00
healing
muziek, zang en dans


Circle of Song Day Retreat


Vanuit verschillende deelnemers van Circle of Song ontstond de vraag of we niet langer konden doorgaan met zingen. Tijd lijkt te verdwijnen wanneer je wordt opgetild in hoger sferen. Deze heerlijke dag is gevuld met helende muziek, meditatie en reflectie. Om even helemaal tot jezelf te komen. We verbinden in eenheidsbewustzijn en in gebed. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor zelf-reflectie. Gezonde lunch, koffie, thee en tussendoortjes zijn inbegrepen.

Door samen te zingen vanuit de ziel ontstaat er een voelbaar helend veld. We nodigen ook gidsen en engelen uit ter ondersteuning. Zij kunnen ons helpen om energie in beweging te zetten, te transformeren en ons meer en meer in afstemming te brengen met onze ziel.
Tijdens deze Circle of Song Day Retreat gaan we het hebben over de kracht van klank, ga je zelf leren voelen hoe je energie kunt transformeren met behulp van klank en leer je onderscheid te maken tussen de verschillende kwaliteiten van de verschillende klanken. Circle of Song heeft een voelbaar transformerend effect en je neemt de fijne energie mee terug naar huis.

Datum: 09-10-22
Tijd: 10:00 - 16:30
Prijs: 85,00
Adres: De Drie Kronen 27, Enkhuizen
Reserveringen: www.mariamagency.com

Ervaringen:
'Ik heb een hele fijne avond gehad bij jullie. Klank laten horen en bij je gevoel komen. Heel mooi, vooral samen met anderen, wat voor mij meestal wel een belemmering is. Het was een hele fijne beleving.' -Gré

'Circle of Song is voor mij een rustpunt in de hectiek van alledag. Waar Mariam ons dichter bij onszelf en elkaar weet te brengen. Circle of Song is een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan harmonie!'-Irene


Reserveringen: www.mariamagency.com
Evenement / Agenda delen: