Activatie workshop Playing with Merlin’s Magic

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
13-11-2022
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 125,-
ascensie
workshop


Playing with Merlin’s Magic

Tijdens deze activatie workshop Merlin’s Magic duiken we dieper in de frequenties van Merlijn en de healingtools de aangesproken kunnen worden vanuit dit Bewustzijnsveld.

Merlijn spreekt bij velen aan, vaak vanuit de oude verhalen van uit Engeland en King Arthur. Maar wie is Merlijn echt? En wat houdt dit bewustzijn exact in? Hoe kun je ermee verbinden, het weer aanboren in je Zelf?Twee dagen Merlijn op een rij

Twee opeenvolgende dagen in twee verschillende lagen van het Merlijn Bewustzijn. Beide dagen zijn los (van elkaar) te volgen, maar zeker ook een mooie combinatie.

Multidimensionaal Bewustzijn houdt een meervoudige gelaagdheid van bewustzijn in. Deze twee workshopdagen belichten in feite 2 verschillende bewustzijnslevels binnen het Merlijn Bewustzijn, waarop afstemming en samenwerking mogelijk is. Beide van een heel andere aard, de ene meer ‘serieus’ en onderwijzend, de andere speels en vrije stroom. Beide zijn deel van het Ene. Het weerspiegeld heel mooi hoe ook wij bestaan uit (vele) verschillende lagen in bewustzijn en dat de frequentie waarop we afstemmen bepaald hoe we iets be-leven en ervaren!
(Op 12 november vind de andere workshop plaats)Met vandaag: Merlin’s Magic
Een helende ‘play’shop waarin we dieper in het tovenaarsbewustzijn gaan duiken (binnen het zelf) om helende kwaliteiten vanuit de Merlijn energie aan te boren en daarmee gaan leren werken. Krachtige helende energievelden binnen je Zelf (in veelal onbekende, onbewuste delen van je Zelf) zullen gewekt en geactiveerd worden, zodat deze helende (en scheppende krachten weer inzetbaar zijn voor je eigen groeiweg. Van heel praktische, tot simpele ‘channelings’-technieken die op elk moment inzetbaar zijn.

Deze workshop versterkt het spelend vermogen, leert op een speelse wijze met eigen helende, scheppende krachten om te gaan, biedt praktische persoonlijke ondersteuning in je eigen groei. En maakt simpelweg al het serieuze heling- en groeiwerk wat we verrichten een beetje luchtiger en speelser.
Bekrachtigend voor je innerlijk kind energieën, je creativiteit en laat je voelen wat jij nu in je groei al in huis hebt gehaald voor zelf creatie.

Merlin’s Magic is voor iedereen toegankelijk en zal wanneer je de weg daar naartoe leert kennen in je eigen bewustzijn, voor ieder aansluitend op het eigen groeiniveau gaan werken. Het zal daarnaast mee groeien met jouw bewustzijnsontwikkeling en gerelateerd aan jouw groei steeds nieuwe ’tovenaarskunsten’ bewust maken.

N.B. Dit is een heel andere trillingslaag van het Merlijn bewustzijn dan hoe deze n voorgaande workshops naar voren is gekomen. Ik voel ook echt dat het geen work-shop maar een play-shop genoemd mag worden, omdat we met energieën gaan ‘toveren’ vanuit eigen bewustzijn!

Een verademing in deze ‘serieuze tijd’ vol spanningsvelden!Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt € 125,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl
Evenement / Agenda delen: