Activatie workshop Merlijn & de Magiërs code

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
12-11-2022
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 125,-
ascensie
workshop


Merlijn en de Magiërs Code

Tijdens deze activatie workshop duiken we dieper in de frequenties van Merlijn en de Magiërs code.

Merlijn spreekt bij velen aan, vaak vanuit de oude verhalen van uit Engeland en King Arthur. Maar wie is Merlijn echt? En wat houdt dit bewustzijn exact in? Hoe kun je ermee verbinden, het weer aanboren in je Zelf?

Deze activatie workshop verschaft je meer inzicht in en meer feeling met wat het Merlijn Bewustzijn inhoudt, wat de Magiërs code is en hoe deze in je Zelf te traceren en activeren. We gaan dieper innerlijk onderzoeken wat de waarde en bedoeling daarvan is voor jouw bewustwordingsgroei en – weg.

Het wordt een dag vol magie en her-innering aan de eigen scheppende krachten, alchemistische frequenties en potenties binnen jouw bewustzijn. De energieën van Merlijn, de druïden lijn van oud Engeland, het Midden aarde (natuurwezen) bewustzijn, openen van de aardepoorten, relaties met het Egyptische veld en de hier en nu bewustzijnsgroei.

Een magische dag met activaties/ afstemmingen die je dieper in de essentie van het Magiërs Bewustzijn, de innerlijke Merlijn en schepperskrachten binnen je Zelf zal initiëren.Twee dagen Merlijn op een rij

Twee opeenvolgende dagen in twee verschillende lagen van het Merlijn Bewustzijn. Beide dagen zijn los (van elkaar) te volgen, maar zeker ook een mooie combinatie. Dit is de eerste dag, de tweede dag vind je hier.

Multidimensionaal Bewustzijn houdt een meervoudige gelaagdheid van bewustzijn in. Deze twee workshopdagen belichten in feite 2 verschillende bewustzijnslevels binnen het Merlijn Bewustzijn, waarop afstemming en samenwerking mogelijk is. Beide van een heel andere aard, de ene meer ‘serieus’ en onderwijzend, de andere speels en vrije stroom. Beide zijn deel van het Ene. Het weerspiegeld heel mooi hoe ook wij bestaan uit (vele) verschillende lagen in bewustzijn en dat de frequentie waarop we afstemmen bepaald hoe we iets be-leven en ervaren!Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt € 125,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl
Evenement / Agenda delen: