Activatie workshop 11-11 Portaal en de MER-Lijn

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
11-11-2022
10:00
Lippenhuizen
Friesland
€ 125,-
ascensie
workshop


11-11-222 Portaal en de MER-Lijn
Tijdens dit zeer krachtige 11-11-222 portal verzorg ik een krachtige activatie workshop binnen de energie van deze dag, gericht op de blauwdruk coderingen van het Egyptische veld: de MER-Lijn.

Waarom trekken al duizenden jaren de waarheidszoekers, ingewijden, avonturiers, en spiritueel ingestelde mensen het Egyptische veld? Wat zoeken zij? En belangrijker nog: wat vinden zij daar?

De Egyptische Blauwdruk herbergt niet alleen eonen oude universele kennis, informatie en energieen in zich, maar ook een diepgaande frequentie van transformatie ligt daarin besloten.

Vandaag gaan we ons richten op de MER-Lijn codering in de blauwdruk van het Egyptische veld. (Dit is wat anders dan Merlijn vanuit het tovenaarsbewustzijn!) Want deze heeft daar alles mee te maken.

Of je nu wel of niet iets (bewust) met Egypte hebt Egypte als frequentie is essentieel voor iedereen die weer op wil rijzen in het Oorspronkelijke Bewustzijn en het ascensiepad bewandeld. Het hoe, wat, waar, waarom gaan we deze dag dieper belichten en (zelf) ervaren.

Uiteraard word daarnaast ook aandacht besteed aan de 11-11-222 codering en Portaalenergie. Omdat ook deze essentieel is. Een workshop in een krachtig portaal in bijzonder krachtige blauwdruk energieen, een magische mix van frequenties kan daarmee vandaag voor niets minder dan diepgang en enorme transformatie van bewustzijn gaan zorgen.Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt € 125,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl
Evenement / Agenda delen: