Afstand activatie 19-9-2022 energie

Bewust Zijn Centrum Apofyliet
19-09-2022
00:00
op afstand
Friesland
€ 33,33
ascensie
nieuwe-aarde


Afstand activatie 19-9-222 energie

Deze afstand activatie en transmissie wordt volledig afgestemd op de energie van het nu moment, de 19-9-222 Portaal energie en de aanwezige deelnemers. Het zal dus even een verrassing blijven welke mix aan energieen tijdens deze blauwdrukactivatie naar voren zal mogen komen, welke energieen, lichtbegeleiding en energetische aanrakingen deze zal mogen brengen.

19-9-2022 is niet specifiek een Portaal dag, maar biedt wel een krachtige energie voor je eigen bewustwordingsprocessen. De energie van 19-9 bekrachtigd de uitlijning met de 9 energie binnen je eigen bewustzijn en kan van daaruit steeds bewuster maken waar jouw groeiprocessen naartoe willen bewegen, wat je tot afronding of verdieping aan het brengen bent in jouw processen en wat voor jou nu essentieel is om be-licht te krijgen. Dit ook in aanloop naar de herfst equinox van 23-9-2022, wat weer een energetisch kantel- en balans punt is.

In feite is dat altijd een beetje een verrassing, want de instroom van energieen is vaak wel vooraf te voelen, maar wat er exact tijdens zo’n portaaldag binnen stroomt en aangeraakt wordt is feilloos afgestemd op ‘waar’ jij op dat moment ‘zit’ in je bewustzijn, energie en proces.

Zo in het klein, zo in het groot, geldt dat ook voor het collectief veld, waar de Portaaldagen ook een directe invloed op uitoefenen.

De energie van de 9 is verbonden met het persoonlijke initiatie(groei)pad, de voltooiing van processen en de uitlijning met de 9 ervaringswerelden en dimensies waarin wij als ziel gericht ervaringen op doen. Dit zal de basis energie zijn van waaruit de activaties en transmissies deze maand zullen plaats vinden. Hoe dat verder invulling krijgt zal keer op keer verrassend (en afgestemd op bovenstaande) zijn.

Meer (algemene) info over blauwdruk activaties en transmissies, zoals deze, vind je hier: https://apofyliet.nl/afstand-activaties/


Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail zelfde avond of volgende ochtend).
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl
Evenement / Agenda delen: