AARTSENGEL MICHAËL(A); LeMUria LichtCirkel – Geleide Meditatie naar de Tempel van Liefde

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors inspireren jou!
29-09-2022
20:00
Thuis op Afstand
Online
0
gratis
healing
meditatie


LET OP: dit is geen Webinar, maar leid ik op Afstand terwijl alle deelnemers tegelijk luisteren naar een door hen van te voren online bestelde LeMUria Healing MP3, nr 52

Om 20 uur start je dan thuis, in je eigen rustige omgeving, deze MP3 52: Begeleide Meditatie, met Helende en Zuiverende Solfeggio Liefdesklanken, naar jouw eigen Elfjes Liefdesbron in de Kristallijnen Tempel, 29 min.

Op weg naar deze Kristallijnen LeMUria Tempels zal je begeleiding ontvangen via de Sterrenpoort in Oegstgeest, waar ik – Maria van der geest – jouw Ziel zal opnemen in de LeMUria LichtCirkel om van Hart tot Hart het Moeder LeMUria Licht uit te stralen door en rondom Moeder Aarde. Dit Genezende en verzachtende Harte-LeMUria-Elfjes-Licht te zenden naar hen die dit zó ‘hart’ nodig hebben OP WEG NAAR VRIJDHEID OP MOEDER AARDE – OP WEG NAAR DE TERUGKEER VAN ÉÉNHEID ZOALS HET WAS VOOR DE ONDERGANG VAN LEMURIA!

Heb je een September Healing Ticket gekocht, dan heb je voldoende informatie ontvangen en hoef jij je alleen maar af te stemmen op de Uluru Rock downunder in Austrialië - Maria van der Geest of de Sterrenpoort! in Oegstgeest, om je initiaties en Activaties via Kwantumhealing meegenomen te worden naar de Kristallijnen Tempel van Liefde ons Domein.

Evenement / Agenda delen: