Lichtactivatie Belichaam je eigen LichtFrequenties op 6 okt om 20 u

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
06-10-2022
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 15,-
ascensie
nieuwe-aarde


Onze verbindingen met de oude aarde en de bewustzijnsvelden van lagere trillingsfrequenties zijn diep geworteld en de trekkrachten vanuit deze velden kunnen groot zijn.
Het is makkelijk om je af te laten leiden van het Licht in jou. Zeker als empathisch en zeer gevoelig mens neem je vaak ongemerkt en als vanzelf energieën vanuit de buitenwereld in je op en gaat ze dragen in je lichaam alsof ze bij jou horen.

Het vraagt om bewustzijn van jouw energie en wie jij in essentie bent, om het onderscheid te kunnen maken wat wel en niet bij jou hoort. Het vraagt om liefdevolle aandacht en toewijding, elke dag, om dit onderscheidingsvermogen verder te verfijnen en de energie die jij hier op aarde belichaamt steeds schoner, meer zuiver en helder te laten worden.

Door de grote groei in bewustzijn die we doormaken, kunnen we steeds meer van ons Licht hier op aarde belichamen. Dit vraagt om focus en gerichte aandacht.


‘Belichaam je eigen LichtFrequenties’:

✨ Dieper verbinden met je innerlijke Licht.

✨ Op diepere lagen bewust van waar in jouw lichaam energieën, die zijn gebaseerd op het oude ego-bewustzijn, kunnen aanhaken. Deze plekken vul je van binnenuit met jouw Licht.

✨ Op een dieper niveau bewust van waar jij vanuit het oude ego, verbindingen maakt met de buitenwereld. Ook deze plekken in jou vul je met jouw Licht.

✨ Zuiveren en ophelderen van lagere frequenties in jezelf en alle verbindingen die je vormt met mensen, dingen, situaties en organisaties in je leven.

✨ Door ons te verbinden in energie vormen we een veld van Licht en Bewustzijn, waarin meer van onze LichtFrequenties ontvangen en geaard kunnen worden.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Er zijn al 2 lichtactivaties in dit thema geweest en je kan nog meedoen met de laatste van de 3 activaties op:

Donderdag 6 oktober om 20 u.

De activatie duurt ongeveer 45 minuten.

Wil je graag meedoen, maar kan je niet op dit tijdstip, dan kan je de energie van die activatie ontvangen, door op een later moment de opname te luisteren.

Je ontvangt voor deze activatie een audio opname die je begeleidt bij het richten van je aandacht, je dieper in je lichaam en in een hoger bewustzijn brengt, zodat je de energie van de activatie zo diep mogelijk kan ontvangen.

Ook ontvang je een korte opname van ongeveer 15 minuten met hetzelfde thema, zodat je dit proces voor jezelf regelmatig kan herhalen en bekrachtigen.

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek, lekker thuis.

Je kan kiezen voor een opname met alleen mijn stem of daarbij zachte achtergrondmuziek.

Aanmelden via:
https://leavandereem.nl/product/belichaam-je-eigen-lichtfrequenties/
Evenement / Agenda delen: