Lezing “spirituele kijk op deze tijd”

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
10-10-2022
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


We leven op dit moment in een zeer boeiende tijd waarin we allemaal wakker geschud worden. Wakker geschud worden als mens kan alleen maar als er iets indringends gebeurt in en om jou heen. Dan raakt dit aan mededogen, voor jezelf, voor anderen, voor het grotere geheel. Dit gegeven is, en daar zal een ieder het mee eens zijn, nu zeer actueel. Denk bijvoorbeeld aan de coronatijd of de op dit moment bizar stijgende energieprijzen.
In deze lezing zal André zijn visie vanuit maatschappelijk perspectief naast de spirituele visie plaatsen. Het is een kijkje achter de schermen van de zichtbare wereld en de meer verborgen agenda van beide kanten. Hij laat zien waarom we als mensheid deze crisis hebben te doorleven en waar het ons naar toe zal leiden. Om je gerust te stellen: niets in het leven en de kosmos ontstaat voor niets, en dus is deze tijd nodig. André zal uitleggen hoe dit in elkaar zit. De lezing kan je helpen om een gedegen visie voor jezelf te ontwikkelen en vooral om helder te krijgen hoe je jouw verantwoordelijkheid kunt nemen om ermee om te gaan.
Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail of whatsapp te ontvangen.

Voor meer informatie:
André Wierenga
andre_wierenga@hotmail.com
tel. 0597-795034 of 06-12339615

Evenement / Agenda delen: