New Reiki level 1

Tantra 2Balance
01-11-2022
19:30
Leiden
Zuid-Holland
€75
healing
workshop


Tantra is een manier van liefdevolle intimiteit en aanraking. Wat past hier beter bij dan de liefdevolle Reiki energie. Reiki is universele levensenergie, die - als je bent ingewijd in Reiki - gaat stromen als je een ander met intentie en liefde aanraakt. Als deze liefdevolle energie samensmelt met de opgewekte seksuele energie gaat de poort open naar een nieuw leven; een leven in licht en liefde.

Tantra is ook een manier om je spirituele ontwikkeling een boost te geven. De seksuele energie activeert de Kundalini energie, die door de chakra's vanaf de stuit omhoog wordt gestuwd richting de kruin. Doordat de energie langs alle chakra's stroomt, zal een proces van heling van start gaan. Je zult bewuster in het leven gaan staan en dichter bij je ware zelf komen.

Wat heeft Reiki hiermee te maken? Je kunt Reiki energie doorgeven als je bent ingewijd. Een inwijding is een activatie, waarmee het energetisch kanaal vanaf de stuit tot aan de kruin wordt opgeschoond, waardoor jij in staat bent doorgever te worden van de Reiki energie. Met een open kanaal kan ook de kundalini energie bij jou beter stromen. Al met al: een supercombi!!

In de workshop new REIKI word je door mij, Luna, ingewijd in de krachtige energie van REIKI nieuwe stijl. Door de inwijding lossen blokkades op en wordt jouw energietrilling hoger, waardoor je lichter en liefdevoller door het leven zult gaan.

New Reiki is een nieuwe vorm van Reiki; eenvoudiger en krachtiger. Het is een nieuwe manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities, zoals in de traditionele Usui Reiki. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig. New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. Daarmee is het niet meer ons 'ik' die bepaalt waar de energie naar toe gaat, maar het universum in samenspraak met de ziel.

New Reiki kent 3 levels van inwijdingen. Elk level bouwt voort op het vorige, waardoor de 'kracht' van de energie steeds meer toeneemt. Per workshop krijg je een inwijding, te starten bij level 1. Na elke workshop kun je zelf voelen of je toe bent aan het volgende level.

Op deze avond krijg je de inwijding in level 1 en daarna ben je in staat om middels handoplegging energie over te dragen aan jezelf en anderen voor heling of verzachting. Je leert hoe je dat doet en je krijgt informatie over universele levensenergie, het pad van bewustwording en de ziel.
___________________________________________________

* Tijd: 19.30 - 22.00 uur
* Inloop vanaf 19.15 uur voor koffie of thee
* Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te doen en een dekentje mee te nemen en sloffen of dikke sokken
* Maximaal 8 deelnemers.
* Locatie: Maredijk 17 Leiden (nabij CS)
* Aanmelden kan via www.tantra2balance.nl/aanmelden
Evenement / Agenda delen: