Tantra Experience

Tantra 2Balance
15-10-2022
14:00
Leiden
Zuid-Holland
€50
workshop


De Tantra Experience is een introductie in de tantra, bedoeld voor mensen die op een andere manier seksualiteit en intimiteit willen ervaren. In deze liefdevolle workshop leer je om op een nieuwe/andere manier met je seksuele energie om te gaan: bewust, met je hart erbij betrokken en met aandacht voor wat er gebeurt. Hierdoor ben je in staat weer in contact te komen met je lijf, je gevoel en met wie je werkelijk bent.

We doen oefeningen die je in je privéleven en (seksuele) relatie direct kunt toepassen, zoals bijvoorbeeld een oefening in verbinden, vertrouwen, meditatie, wheel of consent en ademhalingsoefeningen.

Een open hart is de basis van Tantra. We zullen de middag daarom altijd beginnen met een Hartmeditatie om helemaal in het moment te komen en onze harten te openen naar elkaar.

Tantra Experience is een speelse en liefdevolle manier om tantra te beleven en meer in contact te komen met je innerlijke diepte en rijkdom.
_______________________________

* Tijd: 14.00 - 17.00 uur
* Inloop vanaf 13.45 uur voor koffie of thee
* Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te doen (die we trouwens aanhouden de hele middag ♥)
* Maximaal 8 personen.
* Locatie: Maredijk 17 Leiden (nabij CS)
* Aanmelden kan op www.tantra2balance.nl/aanmelden

NB De Tantra middagen zijn voor stellen, maar je kunt ook komen als je single bent en open staat voor een gelegenheidspartner.
Evenement / Agenda delen: