Adem, Reiki en klankreis

Adem, reiki en klankreis
23-10-2022
12:00
Gratefulliving
Noord-Holland
€45
healing
muziek, zang en dans


Adem, Reiki en klankreis

Thema: ik adem vol en vrij.
€45, 45 min. (Ipv €90)

In een ademsessie kijken we naar datgene wat vastgezet is in je lijf naar aanleiding van een ervaring en ademen wij hier naartoe en doorheen. Door deze manier van ademen verwerken we stress, spanning, oude pijn door juist de adem stap voor stap te verruimen. De gesloten ademhalings-gebieden openen en je herstelt je natuurlijke ademhalingspatroon en thema.

Reiki is het setje de juiste richting in waarin je lichaam zelf de energie die gestagneerd is oppakt en laat stromen naar de delen die eerder vast zijn gelopen. Je lichaam voelt en neemt waar wat deze doorstroming van je blokkade doet wanneer het vrij kan stromen en pakt dit verder zelf op. 

Muziek is helend en raakt soms buiten de rede stukken aan in mensen op diepere lagen. Je kent het vast wel dat de gevoelige snaar wordt geraakt en een vlaag van ontroering binnendringt.

Yannick bespeelt een prachtige gong die diep in je lichaam door en natrilt met ondersteuning van klankschalen, drum, een bijzondere digiridoo en andere prachtige aanvullende klanken.

Chantal ondersteunt daarbij vanuit harptherapie* waarin zij afstemt op de situatie welke toonfrequentie passend is en poogt de gevoelige snaar te raken vanuit de modus die er zijn te spelen op de harp.

Ps. Heb je interesse? Lees ook van tevoren goed de website even door voor meer informatie.
Evenement / Agenda delen: