Code Hart – Mystiek healing en Transformatie Concert

MUZIEKFORMATIE TO BE
15-10-2022
20:15
Op Hodenpijl Schipluiden
Zuid-Holland
€25,00
healing
muziek, zang en dans


Premiere: Mystiek Healing & Transformatie Concert: CODE HART van muziekformatie To Be.
Een muzikale beleving gericht op het openen van het hart en het ontwaken van het Nieuwe Bewustzijn.
Livemuziek, Nederlandstalig, Helende klanken, Persoonlijke verhalen, Verdiepende songs en gedichten, Meditatieve sferen. Uitgevoerd in hartfrequentie 432 Hz.

Muziekformatie To Be
To Be is gericht op het samen creëren van de nieuwe wereld, vanuit het Hart. Naast hun activiteiten in ons land, waar zij o.a. gedurende 8 seizoenen op een vaste locatie hun maandelijks goedgesprek concert gaven, brachten zij hun muziek naar plekken als de Machu Picchu en Morray in Peru, Eiland van de zon aan het Titicacameer / Bolivia,
Gaia Square/ Hongkong, Glastonbury/Stonehenge Engeland, Jeruzalem, Montserrat/Spanje, Montsegur en Rennes Le Chateau in het Katharengebied/Frankrijk.

Naast het geven van eigen concerten werkt To Be graag samen met mensen die hun hart raken en een positieve bijdrage leveren aan mens-dier en planeet vanuit een holistisch perspectief. Zo droegen zij hun muzikale steentje bij aan lezingen van o.a. Masaru Emoto, Marcel Messing, prinses Irene, Marieke de Vrij en Ronald Bernard van de United People Foundation.

Voor meer informatie: www.to-be.nl

Evenement / Agenda delen: