Workshop SoulCollage

Catharina Janssen
09-09-2022
10:00
InzichtPresent Nijmegen
Gelderland
€ 70 inclusief lunch
groepskorting


Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

SoulCollage® is een creatieve, speelse en intuïtieve workshop, waarin je je eigen ‘zielenkaart’ maakt. Met een klein
groepje aan een grote tafel. De workshop bestaat uit twee delen.

In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.

In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vooraf vastgestelde vragen. Dit doe je in de groep. De kaart spreekt daardoor als het ware tegen je. Daarom is het niet belangrijk dat je kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit. Het resultaat is een verrassend inzicht.

Je boort een (onbewust) gebied aan waar je niet zo snel aan zou denken. Je kunt een antwoord krijgen op een vraag die je al een tijd had. Je ervaart de kracht van verbeelding en intuïtie.

SoulCollage® is géén therapie, maar kan wel een therapeutische waarde hebben. Veel cursisten ervaren de workshop als helend.

Ik begeleid je gedurende de hele workshop.

Iedere keer weer een beleving om je eigen wijsheid te ontdekken. Om de kracht te ervaren van beelden en je intuïtie. Tijdens deze workshop krijg je een helder inzicht wat je verder brengt. Dus:
Kom uit je hoofd en laat je verrassen. Stap in je zelfgemaakte collage en zie wat zich aandient! Je bent van harte welkom!

Je kunt ook alleen de ochtend of alleen de middag meedoen.
Neem gerust en vrijblijvend contact met me op als je vragen hebt of iets anders.

Hartelijke groet,
Catharina
Evenement / Agenda delen: