Emotioneel los van je verleden geeft een enorme vrijheid in het heden en innerlijke rust

Louter Spelend Bewustzijn door Ellen Louter
04-11-2022
19:00
online/ zoom
Gelderland
€1277 inclusief btw
nieuwe wetenschap
nieuwe-aarde


Emotioneel los van je verleden

Geeft een enorm gevoel van vrijheid en innerlijke rust
Anders kijken naar jouw verleden
Geeft vrijheid in je heden
Transformeert jouw toekomst
Bewust vrij zijn.

Een interactief 4 maanden traject waar we 4×3 uur bij elkaar komen

plus een 1-op-1 online van 2 uur, waar we samen de flexibele lichtcodes inbrengen. Deze codes versnellen jouw transformatieprocessen, waarbij jij de leider van jouw proces blijft. Vanuit de hoogste lichtfrequentie is er meer mogelijk als vanuit een lagere frequentie die vaster in de materie is. Ellen heeft voor dit traject gekozen voor een aparte vrouwen en mannen groepen. Normaal doet zij dit niet. Maar beide groepen hebben specifieke trauma’s in het verleden meegemaakt.

Prijs is: inclusief btw 1277 euro
Dit is een mannengroep online

Tijdstip online 19:00- 22:00
Datums: Vrijdagavond 4 november 2022
vrijdagavond 9 december 2022
vrijdagavond 13 januari 2023
vrijdagavond 10 februari 2023

Je kunt altijd beginnen met dit traject. Het maakt niet uit waar je nu staat in je leven, in welk proces je nu zit, of het nu zwaar voelt of licht. Of wat je allemaal hebt meegemaakt in je leven. Want dat is ongetwijfeld heel veel, anders kom je niet bij Ellen terecht. Lef is er wel voor nodig. Maar met jouw leven heb je al meer dan genoeg lef getoond dus dat zit wel goed.

Op naar je nieuwe toekomst waar je geleerd hebt jouw verleden als een kracht te zien, zonder schuld schaamte en oordeel. Leren van jezelf te houden. De vrijheid en veiligheid in jezelf vinden.

De grote winst van dit traject: Jij verandert doordat jouw kijk op jezelf verandert, jouw kijk op de wereld om je heen verandert. Hierdoor verandert de wereld om je heen met je mee. Jij hebt geleerd om nu niet meer te reageren vanuit je kindsdelen vol emotie maar uit jouw volwassen zijn, met als gevolg dat de ander, je partner, je kind, je vrienden, je ouders nu ook de mogelijkheid hebben om anders naar jou te reageren. Je ervaart meer vrijheid en plezier in je leven. Je gaat steeds meer het grotere plaatje van het leven overzien. De verandering is blijvend en je wilt nooit meer terug.

We gaan aarden op verschillende manieren. Dit is belangrijk. We leven op aarde en de verbinding is van belang. Je zult merken dat hoe meer je oude patronen en structuren opruimt en kindsdelen vervult, hoe dieper je in contact komt met jezelf en met de aarde. Je durft te landen in jezelf. Je gaat steeds intenser van jezelf houden. Je gaat die dingen doen die je leuk vindt. Je gaat niet meer de ander belangrijker maken dan jezelf, of je macht weggeven aan de ander.
Nee: je gaat voluit leven. Jouw leven, waarin jij de belangrijkste persoon bent.
Zelfliefde. We gaan liefdevol kijken naar wat dat voor jou betekent.

Blijven hangen in oude verhalen en ze keer op keer vertellen, doen we niet. Ellen is daar heel duidelijk is. Hoe langer en hoe meer je in het verleden en in je verhalen blijft hangen zonder ze te processen en te vervullen, hoe meer aandacht je ze geeft hoe meer je ze in het heden trekt. Hoe meer jij je macht weggeeft aan jouw verleden. En zo zijn onze belevingen op aarde nooit bedoeld. Jij bent altijd de leider van jouw eigen proces.

Ellen is een Azes, onderdeel van het naamloze licht. Hierdoor kan zij de hoogste lichtfrequentie op aarde faciliteren, die zich snel verhoogt. Ellen heeft het volle bereik van mogelijkheden, belevingen hier op aarde onderzocht en beleeft.

Vele levens is Ellen bij ons de Asthors opgeleid en afgestudeerd. Wij zijn het volk van energymasters en doceren in de nieuwste technieken en vormen van multidimensionale transformatieprocessen voorbij tijd en ruimte. Wij werken met frequenties van puur bewustzijn. Wij komen tot in de kern, de oorsprong. Deze processen zijn frequenties frequentie verhogend en via de hoogste lichtfrequentie mogelijk. Hoe hoger de frequentie hoe minder vast de materie, hoe meer en sneller de beweging van transformatie.

Jij verandert, je gaat je eigen processen aan, je voelt meer vrijheid en plezier, je overziet het grotere plaatje van je leven. Jouw kijk op de wereld om je heen verandert. Hierdoor verandert de wereld om je heen met je mee. Je gaat kiezen voor jezelf. Je wilt gaan leven naar de persoon die je werkelijk bent. Vrij zijn. Vol zelfvertrouwen en voluit genieten.

Ik heb een uitgebreid e-book geschreven waar je alles vindt over dit 3 maanden traject: Emotioneel los van je verleden
De link van dit e-book werkt hier niet. Aan mijn website wordt hard gewerkt de link is al wel op de Cordium website te zien het spirituele centrum van Nijmegen waar ik dit traject ook aanbied in de terraszaal

Contact met Ellen en inschrijven kan via email: louteranderskijken@gmail.com. Hier kun je ook een gratis vrijblijvend gesprek van een half uur aanvragen, wil je meer weten over dit unieke traject.
Evenement / Agenda delen: