Aura’s leren schilderen

Nimis-centre of light
10-09-2022
13:30
Koudum
Friesland
€185,00


Heb je flair voor kleur, tekenen, schilderen of zou je willen ontdekken welke potentie je hebt? Heb je je ooit aangetrokken gevoeld tot het gebruik van waterverf, olieverf, acrylverf of de dringende behoefte gevoelt te tekenen?

Heb je er ooit aangedacht dat het je spirit zou kunnen zijn die roept om te kunnen experimenteren op dit gebied? Bevrijd je spirit door te experimenteren en ontdek dat je met je sensitiviteit nog meer kunt dan je ooit realiseerde.

Het gebruik van kleur en betekenis is een belangrijk onderdeel van het mediumschap. Kleuren kun je gebruiken als een sleutel om de poort naar iemand innerlijk te openen. Een medium kan de kleuren gebruiken als een manier om makkelijk te focussen op de ontvanger. Het is een makkelijke manier om te beginnen met schilderen en de energie uit te drukken. Op deze manier komen de helderziende beelden makkelijker, je bent minder met je denken bezig.

Kleuren die je innerlijk waarneemt zijn visuele indrukken van energieën. Traditioneel wordt aan iedere kleur bepaalde kwaliteiten toegekend. Dat zijn echter algemene betekenissen van kleuren en het is belangrijker eerst je eigen associaties en betekenissen van kleuren te leren kennen. Daar gaan we in de lessen volop mee bezig. Je hoeft de kleuren niet te zien, ga er vooral in met je gevoel. De kleuren vertellen je over het verleden, het heden en de mogelijkheden van de ontvanger, op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Duur: 6 lessen
Data: 10, 24 september, 1, 15 oktober 5, 19, november
Tijd: 13:30 - 16:00
Locatie: Koudum – zuidwest Friesland
Trainer: Margreet Blaas
Prijs: € 185,00 (inclusief materiaalkosten)
Info: 06 - 83791850
Evenement / Agenda delen: