The Halo Experience

Eyra Moon en Mathieu Iking
22-04-2022
19:00
Zoom
Online
€25
kwantum korting
healing
meditatie


De Halo Experience is als een geleide meditatie, maar zo veel meer. Het is een diepe Frequentie Booster waarbij we begeleid worden op een ongelooflijke reis door prachtige landschappen en energievelden. Terwijl Eyra zich afstemt op de groepsenergie en zal zien wat er wordt opgehelderd in het hoogste goed van alle aanwezigen, faciliteert Mathieu Iking Bron Healing Energie.

Ons lichaam, geest en ziel kunnen zich verjongd voelen, omdat we lagere frequenties uit onze cellen en energieveld transmuteren en hogere vibraties binnenbrengen. Het maakt niet uit of we mijlen van elkaar verwijderd zijn. Energie heeft geen tijd en geen ruimte en reist gewoon waar het wil zijn.

Deze Frequency healing wordt gedaan door Mathieu Iking van Source Healing Ibiza en Eyra Moon van Discover Your Truth. De combinatie van deze twee methoden en energieën heeft een diepe impact en is ontworpen om je vibratie te verhogen. Het heeft het potentieel om op alle niveaus te genezen: lichaam, geest en ziel. Het is effectief tegen pijn, stress en emotionele problemen en biedt begeleiding, activatie van de lichtcodes in je DNA (je waarom) en verbindt ons met het veld waarin we even niets hoeven, alleen maar te laten en te zijn.

Het is onze passie om je weer te verbinden met je essentie, los te laten wat je niet dient en de balans te herstellen. Door dit regelmatig te doen creëren we een nieuwe Mind in waarheid die nieuwe mogelijkheden ziet dat helpt een ​​nieuw leven te creëren.

Door op te ruimen voor onszelf, helpen we mee aan een steeds groter wordend collectief bewustzijn!
We zien er naar uit je ontmoeten en onderdeel te worden van een dit veld dat ver voorbij tijd en ruimte gaat!

Liefs, Mathieu & Eyra
--------------------------------------
Elke vrijdag om 19.00 uur met aansluitend Q&A

KAARTJES
€ 25
of koop een 10sessie Kortingsvoucher
Bestel je tickets op www.eyramoon.com/events
Evenement / Agenda delen: