emotioneel los van je verleden geeft een enorm gevoel van vrijheid en innerlijke rust

Louter Spelend Bewustzijn door Ellen Louter
10-10-2022
19:00
online zoom
Online
€1277 inclusief btw
healing
nieuwe-aarde


Emotioneel los van je verleden
Geeft een enorm gevoel van vrijheid en innerlijke rust
Anders kijken naar jouw verleden
Geeft vrijheid in je heden
Transformeert jouw toekomst
Bewust vrij zijn.

Een interactief 4 maanden traject waar we 4×3 uur online via zoom bij elkaar komen

plus een 1-op-1 online van 2 uur, waar we samen de flexibele lichtcodes inbrengen. Deze codes versnellen jouw transformatieprocessen, waarbij jij de leider van jouw proces blijft. Vanuit de hoogste lichtfrequentie is er meer mogelijk als vanuit een lagere frequentie die vaster in de materie is. Ellen heeft voor dit traject gekozen voor een aparte vrouwen en mannen groepen. Normaal doet zij dit niet. Maar beide groepen hebben specifieke trauma’s in het verleden meegemaakt.

Vrouwengroep online 10 oktober - 7 november - 12 december - 16 januari van 19:00 tot 22:00 maandag avond

Prijs is: inclusief btw 1277euro per persoon

Je kunt altijd beginnen met dit traject. Het maakt niet uit waar je nu staat in je leven, in welk proces je nu zit, of het nu zwaar voelt of licht. Of wat je allemaal hebt meegemaakt in je leven. Want dat is ongetwijfeld heel veel, anders kom je niet bij Ellen terecht. Lef is er wel voor nodig. Maar met jouw leven heb je al meer dan genoeg lef getoond dus dat zit wel goed.

Op naar je nieuwe toekomst waar je geleerd hebt jouw verleden als een kracht te zien, zonder schuld schaamte en oordeel. Leren van jezelf te houden. De vrijheid en veiligheid in jezelf vinden.

De grote winst van dit traject: Jij verandert doordat jouw kijk op jezelf verandert, jouw kijk op de wereld om je heen verandert. Hierdoor verandert de wereld om je heen met je mee. Jij hebt geleerd om nu niet meer te reageren vanuit je kindsdelen vol emotie maar uit jouw volwassen zijn, met als gevolg dat de ander, je partner, je kind, je vrienden, je ouders nu ook de mogelijkheid hebben om anders naar jou te reageren. Je ervaart meer vrijheid en plezier in je leven. Je gaat steeds meer het grotere plaatje van het leven overzien.

We gaan aarden op verschillende manieren. Dit is belangrijk. We leven op aarde en de verbinding is van belang. Je zult merken dat hoe meer je oude patronen en structuren opruimt en kindsdelen vervult, hoe dieper je in contact komt met jezelf en met de aarde. Je durft te landen in jezelf. Je gaat steeds intenser van jezelf houden. Je gaat die dingen doen die je leuk vindt. Je gaat niet meer de ander belangrijker maken dan jezelf. Nee: je gaat voluit leven. Jouw leven, waarin jij de belangrijkste persoon bent.

Zelfliefde. We gaan liefdevol kijken naar wat dat voor jou betekent.

Blijven hangen in oude verhalen en ze keer op keer vertellen, doen we niet. Ellen is daar heel duidelijk is. Hoe langer en hoe meer je in het verleden en in je verhalen blijft hangen zonder ze te processen en te vervullen, hoe meer aandacht je ze geeft hoe meer je ze in het heden trekt. Hoe meer jij je macht weggeeft aan jouw verleden. En zo zijn onze belevingen op aarde nooit bedoeld.

Jij verandert, je gaat je eigen processen aan, je voelt meer vrijheid en plezier, je overziet het grotere plaatje van je leven. Jouw kijk op de wereld om je heen verandert. Hierdoor verandert de wereld om je heen met je mee. Je gaat kiezen voor jezelf. Je wilt gaan leven naar de persoon die je werkelijk bent. Vrij zijn. Vol zelfvertrouwen en voluit genieten.

Ik heb een uitgebreid e-book geschreven waar je alles vindt over dit 4 maanden traject: Emotioneel los van je verleden

je kunt informatie vinden op mijn persoonlijke facebook pagina ellen.louter.7 of op de Cordium website Het spirituele centrum van Nijmegen
Contact met Ellen en inschrijven kan via email: louteranderskijken@gmail.com. Hier kun je ook een gratis vrijblijvend gesprek van een half uur aanvragen, wil je meer weten over dit unieke traject.
Aan mijn eigen website wordt nog hard gewerkt.
Evenement / Agenda delen: